reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe 2020

To mi ulzylo ;-) ja od 1 lipca będę na urlopie więc będę miała czas. A Wasi mezowie/partnerzy już wiedzą?
Maminko, biedna ty chorutka kuruj się. Ja też idę 3lipca dopiero na usg. Bo właśnie chcę już usłyszeć serduszko. :) termin z OM mm na 5.02 więc idę jeszcze później niż ty. :p

reklama
Mój stary już wie od początku, no ona też uczestniczył w tym wszystkim... My się prawie 2lata staraliśmy więc wiesz :p i wie już też nasz synek... :)

Część Dziewczyny, witam się nieśmiało, dziś zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski:) OM 2.05, więc termin na początek lutego, ok.5.02. jestem już po jednej stracie, więc mam nadzieję, że tym razem będzie nudno i bezproblemowo i tego też Wam życzę;)

Cześć dziewczyny, nie odzywałem się wczoraj bo mnie angina dopadła wczoraj i rozlozyla na łopatki :-(
Dzis do pracy niestety. Termin wyliczony u mnie w apce pokazuje 10.02.2020.
Do lekarza wybieram się na początku lipca- będzie to około 8 tygodnia. Nie chce iść za szybko, chciałabym już zobaczyć serduszko.
Nie za późno wg Was?
Biedna
Mój stary już wie od początku, no ona też uczestniczył w tym wszystkim... My się prawie 2lata staraliśmy więc wiesz [emoji14] i wie już też nasz synek... :)
Laaaa u nas też w domu wiedzą
Część Dziewczyny, witam się nieśmiało, dziś zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski:) OM 2.05, więc termin na początek lutego, ok.5.02. jestem już po jednej stracie, więc mam nadzieję, że tym razem będzie nudno i bezproblemowo i tego też Wam życzę;)
Gratulacje współczuję straty będzie dobrze

Ja się witam dziś zapowiada się piękny dzień synek spał prawie całą noc tylko 2 razy wstał na picie a wstał i 6.37 i mnie obudził a ja na 7 do pracy oczywiście spóźniona przyjechalam ale kierownik zawsze przymruza na to oko dziś wizyta niemoge się doczekać. U mnie tak szybką no poprzednia ciąża była na podtrzymania do 12 tygodnia

Hej ;) Mi się spało bardzo długo ;)
Mój mąż też wie od samego początku, ale oczywiście mi nie dowierzał :p dopiero musiałam pokazać wyniki ;) za tydzień teściowie chcą robić grila na którym bedą też moi rodzice i chcemy wtedy podzielić się z nimi tą nowiną ;)

Hej, no ja to poczekam z informowaniem bliskich do tego 17 kiedy idę na usg. No mąż wie, ale to chyba normalne, że przed nim nie będę ukrywać. @zaczarowanaKicia ja też mam dupka już od poniedziałku wdrożonego, bo mi kazał przyjść jak tylko będę w ciąży. Mi coś kropelki krwi lecą z nosa codziennie.

U mnie powiem mężowi w przyszła srode- mamy takie małe święto i zostawię ta nowinę na ta okazję. Staraliśmy się dość krótko i mam nadzieję że się nie domyśla.
Powiedziałam rano coreczce- mała ma 2 lata i 8 miesięcy, a ona na to że nie chce braciszka ani siostrzyczki ;-)

Witaj i rozgaszczaj się %) mamy ten sam termin :)
Ja się witam dziś zapowiada się piękny dzień synek spał prawie całą noc tylko 2 razy wstał na picie a wstał i 6.37 i mnie obudził a ja na 7 do pracy oczywiście spóźniona przyjechalam ale kierownik zawsze przymruza na to oko dziś wizyta niemoge się doczekać. U mnie tak szybką no poprzednia ciąża była na podtrzymania do 12 tygodnia

No ja zobaczę dziś jak ten progesteron...

U mnie powiem mężowi w przyszła srode- mamy takie małe święto i zostawię ta nowinę na ta okazję. Staraliśmy się dość krótko i mam nadzieję że się nie domyśla.
Powiedziałam rano coreczce- mała ma 2 lata i 8 miesięcy, a ona na to że nie chce braciszka ani siostrzyczki ;-)
Mój syn jak miał 2lata to uważam że. Kot go przyniósł i jak Mo powiedziała że będzie dzidzia to poszedł do kota, stukal go palcem w głowę i mówię "kota, dzidzia nie" :D

reklama
Witaj i rozgaszczaj się %) mamy ten sam termin :)

No ja zobaczę dziś jak ten progesteron...

Mój syn jak miał 2lata to uważam że. Kot go przyniósł i jak Mo powiedziała że będzie dzidzia to poszedł do kota, stukal go palcem w głowę i mówię "kota, dzidzia nie" :D
Dobre fajny ten twój synek[emoji4] a ja już pod gabinetem stres straszny

Do góry