Jotka_
Fanka BB :)
Nie stresuj się! Będzie dobrze jest wszystko dobrzeDobre fajny ten twój synek[emoji4] a ja już pod gabinetem stres straszny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się! Będzie dobrze jest wszystko dobrzeDobre fajny ten twój synek[emoji4] a ja już pod gabinetem stres straszny
Ale ludzi się nazbierałoNie stresuj się! Będzie dobrze jest wszystko dobrze
Pisz co i jak.Ale ludzi się nazbierało
Za wcześnie jest. Mi to nawet usg nie robił, bo powiedział, że nic mnie będzie widać. Kazał przyjść w 6 tyg jak już serduszko będzie.A więc nic nie widać kompletnie nic ani pęcherzyka ani zarodka nic zero w poniedziałek wyniki krwi i lekarz
Ja będę robić za dwa tygodnie przed wizytą, żeby wied/iść czy odstawić dupka czy nie.Ja już mam wynik progesteron. Wydaje mi się że jest zajebiscie Zobacz załącznik 979307
Super wynik będzie dzidzia ja te wasze ciąże przeżywam jak swojaJa już mam wynik progesteron. Wydaje mi się że jest zajebiscie Zobacz załącznik 979307
Nie, a Ty słyszałaś? Co to?A slyszalyscie o przesunięciu macicy?