Jotka_
Fanka BB :)
Już wiem!!!!! Ta operacja żołądka utkwila mi w głowie już wiem no ja powiem Ci ze od stycznia tamtego roku do września też zgubiłam 25kg...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie jeden monitoring i byłam w ciąży oj ruznice bywa ale wszystko jest możliwe zwłaszcza jak się tego nie spodziewamyTam monitoring chyba miałaś robiony i wtedy zaskoczyło już pamiętam tyle Lasek się. Przewinęło od tamtej pory że szok wszystkie już mają bobasy lub czekaj a ja o.
Trzeba być dobrej myśli! :*Ale fajna kreseczka.. U mnie slavsz chyba... Ale z synkiem wyszła mi tak słaba jak dziś dopiero tydzień po terminie @x] więc się trochę pocieszam xd
Ładna z Was paraA to moja druga polowaZobacz załącznik 978015
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8]Gratuluję
A co u cb jak się czujeszŁadna z Was para
Dziękuję, na razie jest okA co u cb jak się czujesz