reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Gratulacje no to macie piękny prezent ja również liczę na dziewczynke[emoji8] ale chyba do urodzenia niechce wiedziec
Dziękuję, na razie jest ok ;)
W ogóle to jestem świeżo upieczoną mężatką :) bo 3tyg temu wziełam ślub. A dziecka tak szybko nie planowaliśmy ;) ale sie cieszymy ;) tylko czeka nas remont mieszkania :) mam nadzieję że jakoś sie wszystko ogarnie ;)
Cicho liczę na dziewczynkę ;)

reklama
Gratulacje no to macie piękny prezent ja również liczę na dziewczynke[emoji8] ale chyba do urodzenia niechce wiedziec
Serio? Ja bym nie wytrzymała :) jestem mało cierpliwa, dlatego podziwiam tą cechę u innych ;) to życzę Tobie i sobie dziewczynek :) a Ty byś miała parkę <3 super :) a Ty na kiedy masz termin? Pewnie już pisałaś :)

Może któraś Sobie będzie chciala sprawdzić [emoji39][emoji12]
chinski-kalendarz-plci-dziecka.jpeg

reklama
Do góry