reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Ciekawe ile nas będzie. Ja z doświadczenia pamiętam że i tak będzie inaczej niż chce [emoji23] więc niczego nie planuje wyprawka po synku wuzek też muszę tylko kupić luzeczko pościele kolderke monitor oddechu no i remat pokoju nawet 2 i koratarza ale wiem że dam radę niczego nie kupuje więcej znając życie rodzina kupi za mnie chociaż ja tam zakupy lubię i wolała bym sama kupić ale im to sprawia większą przyjemnosc

Narazie bardzo nieśmiało się witam, bo mam za sobą parę niepowodzeń... Ale teraz wierzę że będzie to już ten czas :)
IMG_20190527_062705.jpg

Zrobione kolejno
1-20 maja
2 i 3 - 24 maja
4-25 maja moje urodziny
5-26 maja[emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_20190527_075348.jpeg

Hej pamiętam cię z staraczek 2017[emoji8][emoji8][emoji8] gratulacje bądź dobrej myśli ja jestem
No właśnie nick mi coś mowi :) mam nadzi je ze to nie sen i tym razem m się utrzyma... Ten cykl wogole był dziwaczny... 3z clo.. 2poprzednie bez prób wogole... Z dwa dni po owu miałam takie jednorazowe, bardzo widoczne krwawienie... Więc myślałam nie już nic z tego... W poprzednich 2cyklach z clo miałam skrócone cykle... I przed @2dbi już plamienia a tu dzień po t@ i taka kresunia. :) licz że zciemnieje

U mnie też dziwnie było od porodu regularny okres a ten miesiąc to chaos i nogle niespodzianka szok nie sądziłam że tak szybko będę miała drugie dziecko. Napwwno pociemnieje byle mieć spokojne podejście a na kiedy termin Ci wypada

reklama
Wg Om na 5 lutego. :) ale ja jeszcze poczekam z tym cieszę iem się do piątku conajmniej :) będziecie ciemniejsza kreska to uwierze... Narazie czekam czy mnie jeszcze coś nie zaskoczy :( chociaż wczoraj cały dzień miałam nudności. W nocy z soboty na niedzielę obudziło mnie kręcenie w glowie (a biorę bromergon na stałe).. Tak źle się czułam nie wiedziałam czy będę mdlala czy wymiotowala... Na piłam się... Przewietrzylam i że strasznym drszczami poszłam spać... Myślałam że zatrulam się... Bo takie to dziwne było... Ale może to hormony?? Wczoraj na noc nie wzięłam bromka i przespałam cała noc... A jak jadłam śniadanie dziś to każdy kęs rósł mi w buzi... Nie wiem... Może sobie poprostu wkrecam... To przez prawie 2lata starań 4ta taka kreska... Pierwsza że wspomagaczmi.. Może coś.... Ciągną mnie jajniki tak jak na owu...

Do góry