zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Ja myślałam że okres przyjdzie a tu nic a brzusio bolał no i mam cycki spuchniete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo też mam wrażenie jakby cycki mi trochę podpuchly. Nie bolą jakoś wybitnie... Ale takie trochę inne się wydają... No nie wiem zobaczymyJa myślałam że okres przyjdzie a tu nic a brzusio bolał no i mam cycki spuchniete
Trzymam kciuki kochana! :*Wg Om na 5 lutego. ale ja jeszcze poczekam z tym cieszę iem się do piątku conajmniej będziecie ciemniejsza kreska to uwierze... Narazie czekam czy mnie jeszcze coś nie zaskoczy chociaż wczoraj cały dzień miałam nudności. W nocy z soboty na niedzielę obudziło mnie kręcenie w glowie (a biorę bromergon na stałe).. Tak źle się czułam nie wiedziałam czy będę mdlala czy wymiotowala... Na piłam się... Przewietrzylam i że strasznym drszczami poszłam spać... Myślałam że zatrulam się... Bo takie to dziwne było... Ale może to hormony?? Wczoraj na noc nie wzięłam bromka i przespałam cała noc... A jak jadłam śniadanie dziś to każdy kęs rósł mi w buzi... Nie wiem... Może sobie poprostu wkrecam... To przez prawie 2lata starań 4ta taka kreska... Pierwsza że wspomagaczmi.. Może coś.... Ciągną mnie jajniki tak jak na owu...
Kurde no nie mogę Cię skojarzyć tak na fest... słodki bobasek ja zas mam synka 4lata i ciągle mówi że chce mieć siostrę.Niko ma 10 miesięcy [emoji39]
Ale fajna kreseczka.. U mnie slavsz chyba... Ale z synkiem wyszła mi tak słaba jak dziś dopiero tydzień po terminie @x] więc się trochę pocieszam xdTrzymam kciuki kochana! :*
U mnie do dziś objawy to tylko ciężka macica i kłucia w niej no i ból piersi
Dziś byłam na badaniu krwi wyniki jutro
A to mój test