@Paryżanka ja pierwszą córkę tylko mm karmiłam. Nie potrafiłam jej przystawić no i pojawiła się depresja. Straszne to dla mnie było. Do drugiej ciąży przygotowywałam się głównie pod kątem kp. I dałam radę chociaż przez pierwsze 1,5 miesiąca ból był nie do zniesienia. Teraz mam nawet blizny na brodawkach. Tylko dlatego wytrzymałam ten ból bo mała kompletnie nie potrafiła mleka z butelki się napić. Wszystkie możliwe przetestowałam. Nawet przez nakładki nie chciała jeść. Zmusiła mnie brutalnie do tego abym się nie poddała [emoji23] a teraz nie możemy zakończyć tej naszej mlecznej drogi. A już 21 miesiąc nam idzie. Jakoś trudno mi na razie sobie wyobrazić jak by to było tandem karmić. Ale myśle że do porodu się odstawi. Kp wcale nie jest takie proste jakby się mogło wydawać.
@zaskoczONA gratulacje i witaj serdecznie na wątku [emoji8]
@OlusiowyZakatek również witam cieplutko na naszym wątku i gratuluje ciąży.
@anchela masakra na jakiego ty lekarza trafiłaś. Niektórzy to naprawdę zero empatii mają i wszędzie chyba za karę siedzą i wykonują swoją pracę. Może i dobrze że ja się na NFZ nie dostałam po tym co ty przeszłaś. Powodzenia na kolejnej wizycie [emoji8][emoji8][emoji8]
@Jotka_Szczotka tak dobrze pamiętasz [emoji846] mam dwie córki.