reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
Raczej w nim nie wstanie... ciężko by było ale raczkowac lub pełzać da rade sa tez takie z nogawkami dla chodzących dzieciZastanawiałam się nad śpiworkiem, mam ale nie Stosowałam. Boję się że jak będzie próbował wstawać to zaliczy gonga w łóżeczku.
Darapuszkin
alible
Kurka o tym nie pomyślałam, a Nela w nocy zawsze wstaje w łóżeczkuRaczej w nim nie wstanie... ciężko by było ale raczkowac lub pełzać da rade sa tez takie z nogawkami dla chodzących dzieci
Z innej beczki jeszcze, czy Wasze dzieciaczki jak siedzą to chowają tak głowę w ramiona jakby szyi w ogóle nie miały?
Darapuszkin
Moja tak robila i przy tym warczała ale juz przestałaKurka o tym nie pomyślałam, a Nela w nocy zawsze wstaje w łóżeczku
Z innej beczki jeszcze, czy Wasze dzieciaczki jak siedzą to chowają tak głowę w ramiona jakby szyi w ogóle nie miały?
alible
Wczoraj stanęła przy nodze od stolu i ja zmierzyłam to mi wyszlo 73cm. Stół ma 75cm i jej wiele nie brakuje już do niego. Co do pomiarów i rozmiarów to się zgadzam są mega niedokładne.@alible a wiesz ile cm ma Nela? Roma na poczatku października niby 68,5 ale wydaje mi się ze te pomiary są meganiedokladne
Darapuszkin
A ile miala przy urodzeniu? Roma 53 i waga 3910Wczoraj stanęła przy nodze od stolu i ja zmierzyłam to mi wyszlo 73cm. Stół ma 75cm i jej wiele nie brakuje już do niego. Co do pomiarów i rozmiarów to się zgadzam są mega niedokładne.
alible
56cm i 3520g no i tak w miarę równo przybiera.A ile miala przy urodzeniu? Roma 53 i waga 3910
Darapuszkin
Teraz sobie wkręciłam ze moja moza za niska...? Bosz zawsze jakiś problem. Zmierzyłam metrem i wychodzi 69 ale nie wiem czy to dokładny pomiar
reklama
Olga089
A propos wzrostu to też ostatnio rozkminiałam czy Kuba nie jest za niski. Ma ok. 71cm teraz, a urodził się 54cm. Sprawdziłam na siatkach i raczej z niższych, ale w normie i równo idzie po siatce Ale Kubuś to szczypiorek przy Waszych dzieciach, aktualnie jakieś 7.5kg waży ;P