reklama
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Moze spróbuj te placuszki. Na alaantkowe blw sa przepisy. Tam nic skomplikowanego nie ma w przepisie ale wg mnie konieczna jest patelnia nalesnikowa.No wlasnie nie podawalam nigdy calych jajek. Tylko zoltko w zupce. Dostal pierwszy raz razem z białkiem.
Ja jestem beznadziejną gospodynką i sloikową mamą wiec jeszcze daleko mi do placuszków niestety... Nie. Nie mam dostepu do wiejskich ale kupilam eko bio, wolny wybieg, szczesliwe kury ;P
Moj tez slabo je obiadki, itp ale placka to zawsze wciagnie...
Darapuszkin
Dokladnie te placki są banalne. Ja naprawde tez zawsze bylam noga w kuchni a ostatnio codziennie obiad i widzę ze mała to docenia a o mezu mnie wspomnęMoze spróbuj te placuszki. Na alaantkowe blw sa przepisy. Tam nic skomplikowanego nie ma w przepisie ale wg mnie konieczna jest patelnia nalesnikowa.
Moj tez slabo je obiadki, itp ale placka to zawsze wciagnie...
Mnie zmotywowało kupienie różnych fajnych akcesoriów do rozszerzania- sztućce, fartuszki, miseczki, poczytałam bloga o blw i pomyślałam że super bedzie jak bedzie mogła z nami wcinac. Może @Kurcia musisz się przełamać. Zapraszam na Krowodrze to pogotujemy razem
Ane20.02.20
Widzicie jak z tym jajkiem. Każde dziecko inne. Możemy radzić a dzieci i tak różne. Mój starszy białko zje, a na żółtko nie może patrzeć. Ja mam nadal kryzys blw. Mój się upomina. Ale na śniadanie tylko placki/naleśniki mi wychodzą. Kasza za rzadka. Nie mam kiedy dopieścić. Ten 3latek tłucze małego.. i trzeba ich szybko karmić. Mały bardzo chce blw. Daję pomidory, jajówę, placki... Weny brak
Olga089
Hej. U nas ostatnie trzy doby wysoka temperatura - ok. 39 stopni, ale bez innych objawów typu kaszel czy katar. Dopiero dziś trochę lepiej. Dzwoniłam na teleporadę, ale wiadomo że nie powiedzą co dziecku dolega. Może trzydniówka, może zęby, a może covid W każdym razie dziś od rana temperatura do 38 stopni, więc chyba przechodzi cokolwiek to było..
natusia.mamusia86
Biedny Kubuś, zdrówka życzęHej. U nas ostatnie trzy doby wysoka temperatura - ok. 39 stopni, ale bez innych objawów typu kaszel czy katar. Dopiero dziś trochę lepiej. Dzwoniłam na teleporadę, ale wiadomo że nie powiedzą co dziecku dolega. Może trzydniówka, może zęby, a może covid W każdym razie dziś od rana temperatura do 38 stopni, więc chyba przechodzi cokolwiek to było..
Olga089
Jednak trzydniówka i dziś dostał wysypki. Gdyby to człowiek wiedział wcześniej co się dzieje to by się tak nie stresował.Biedny Kubuś, zdrówka życzę
Gorączka minęła jak ręką odjął.
reklama