reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@alible wypisz, wymaluj moja mała. Z tym, że potrafi mieć tylko jedna drzemkę 40 min na cały dzień. Dodatkowo nawet jak mąż wróci z pracy to i tak jest mama mama. Jeśli che by chwilę z nim się pobawiła, m usze wyjść do innego pokoju.
Jutro zamontujemy jej skoczek na framugę drzwi to będzie miala inną zabawę a ja chwilę na spokojnie coś zrobię. W łóżeczku teraz nie lubię jej zostawiać, bo zaraz wstaje i się obija jak upadnie 😝

Mojej smijemy się, że stanik trzeba bo cycusie odstają i brzuszek jak siedzi 😂
W nocy oststnio śpi na brzuchu i co jakiś czas pobudka jak za mocno buzię sobie przytyka 😵 do materacyka.
Karmienia w dzień są tak co 3h a pierś tryska jak z węża strażackiego 🤦‍♀️Dziś po jej jedzeniu magiczna butelka zebrałam jeszcze wodospad 60ml.

Uff to mnie trochę uspokoilyscie z ta wagą, mam nadzieję że się wyciągnie z tego 😳 w weekend byliśmy u mojej kolekcji, która ma synka 15 miesięcy i on waży 11kg to gdzie Nela przy nim to prawdziwy klops 🤷
W nocy to loteria z tym spaniem, jak śpię ciągiem trzy godziny to jest naprawdę sukces. Oczywiście odkrywa się,bo musi spać w poprzek przyklejona do przedniej części łóżeczka😁 kupilam jej piżamkę w h&m z nadzieją że w tych luźniejszych spodniach bedzie jej wygodnie, niestety musiałabym chyba kupić rozmiar 86 albo i większy żeby tego brzuszka tak nie opinały. Pajacykow już nie używam, bo przestały być dla nas wygodne.

Uff to mnie trochę uspokoilyscie z ta wagą, mam nadzieję że się wyciągnie z tego 😳 w weekend byliśmy u mojej kolekcji, która ma synka 15 miesięcy i on waży 11kg to gdzie Nela przy nim to prawdziwy klops 🤷
W nocy to loteria z tym spaniem, jak śpię ciągiem trzy godziny to jest naprawdę sukces. Oczywiście odkrywa się,bo musi spać w poprzek przyklejona do przedniej części łóżeczka😁 kupilam jej piżamkę w h&m z nadzieją że w tych luźniejszych spodniach bedzie jej wygodnie, niestety musiałabym chyba kupić rozmiar 86 albo i większy żeby tego brzuszka tak nie opinały. Pajacykow już nie używam, bo przestały być dla nas wygodne.
A próbowałaś ja kłaść w śpiworku? Ja jestem fanką i u nas super sie sprawdzają :)

reklama
Do góry