Darapuszkin
Fanka BB :)
Hahaha no jak budda gdy siedziI też jest takim pulpetem z odstającym brzuszkiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha no jak budda gdy siedziI też jest takim pulpetem z odstającym brzuszkiem?
A próbowałaś ja kłaść w śpiworku? Ja jestem fanką i u nas super sie sprawdzająUff to mnie trochę uspokoilyscie z ta wagą, mam nadzieję że się wyciągnie z tego w weekend byliśmy u mojej kolekcji, która ma synka 15 miesięcy i on waży 11kg to gdzie Nela przy nim to prawdziwy klops
W nocy to loteria z tym spaniem, jak śpię ciągiem trzy godziny to jest naprawdę sukces. Oczywiście odkrywa się,bo musi spać w poprzek przyklejona do przedniej części łóżeczka kupilam jej piżamkę w h&m z nadzieją że w tych luźniejszych spodniach bedzie jej wygodnie, niestety musiałabym chyba kupić rozmiar 86 albo i większy żeby tego brzuszka tak nie opinały. Pajacykow już nie używam, bo przestały być dla nas wygodne.
Nigdy tego nie używałam, nawet tego nie mamy, też teraz trochę się boję jak ona na taki śpiworek by zareagowalaA próbowałaś ja kłaść w śpiworku? Ja jestem fanką i u nas super sie sprawdzają