natusia.mamusia86
Fanka BB :)
U nas też problemy z jedzenie, kupiłam ostatnio słoiczki od 8 miesiąca, czyli z grudkami. Odruch wymiotny i zaciska usta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zrobilam manne i Rome wykrecilo a jak dodalam do tego musu gruszkowego to az zwariowala ze szczescia. PolecamNela wodę pije, tak około 1,5 bboxa dziennie, za to kaszek nie chce jeść, obiadki też średnio słoiczek od 8 miesiąca ledwo z 3 łyżeczki i właśnie z tym odruchem wymiotnym. Owoce ehh, ostatnio mąż podaje jej musiki te gotowe, to zjada w miarę
Nie jest chudzinka, jak siedzi to ma taki brzuszek odstający no i też swoje waży. Niby dziecko tyle je ile chce, ale mnie martwi że ona nigdy się nie nauczy normalnie jeść
Kurcze, tez nie wiem dlaczego te kaszki to mus? jak rozszerzalam diete starszej to nie byly niezbedne, nawet byla mowa zeby ograniczac bo zapychaja moze cos sie zmienilo? Ktoras wie?@alible moze jak nie chce to jej odpusc na jakis czas. Nie wiem czy te kaszki to taki mus, mi pediatra nic nie mowila o tym. Ale oczywiscie jesli uwazasz ze to konieczne to opcja z bboxem bardzo dobra. Ja mam taki z avent do dawania mm jak wyjde a nie sciagne mleka
Nie wiem czy to mus, tak mi po tym szczepieniu zostało w głowie to, że muszę je podawać codziennie dziś jeszcze w bbox i kilka łyków poszło. Przecież jej nie mogę zmusić.@alible moze jak nie chce to jej odpusc na jakis czas. Nie wiem czy te kaszki to taki mus, mi pediatra nic nie mowila o tym. Ale oczywiscie jesli uwazasz ze to konieczne to opcja z bboxem bardzo dobra. Ja mam taki z avent do dawania mm jak wyjde a nie sciagne mleka