alible
Fanka BB :)
Pociesze Cię u nas to minęło po 3 nocachU nas druga noc z rzedu z pobudkami co chwile... jak zyc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pociesze Cię u nas to minęło po 3 nocachU nas druga noc z rzedu z pobudkami co chwile... jak zyc?
Miałam to odkad zobaczyłam ząbki. Dziś 2 noc gdzie pospała od 20 do 2 i dopiero po 5.00 była pobodka co chwilę. Wcześniejsze noce pobudka co 40 min co 1,5h różnieU nas druga noc z rzedu z pobudkami co chwile... jak zyc?
U nas także noce ciekawe czyli chyba wszyskie z nas zombiakiMoze to chamowa ale pocieszylyscie mnie jak wiem ze nie tylko ja mam taki hardcore
@Cookie_ gratulacje! Piekna wiadomosc
Znam to z doswiadczenia Tez pierwsze kilka dobrych miesiecy po porodzie starszej corki było straaaszne. Na pewno bylo cos wiecej niz baby blues (to chyba trwa tylko kilka dni/tygodni). Pozniej troche wspomnienia blakną i o tym zapomnialam i juz po półtora roku chcialam rodzeństwo dla córki.U nas tez pobudki co godzine. Ale od tak dawna (chyba juz z miesiac) ze nie licze ze to zeby... cycek tez nie bo jest ma MM...zombie.
Co do kolejnych ciąż. Ja sie mega boje baby bluesa. 4 pierwsze miesiace mimo ze dziecko bylo wyczekiwane i wywalczone, to jest tak czarny okres w moim życiu ze sie boje powtorki... paralizuje mnie to