reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

O ranyyy 😥 ale mieliscie przezycie :( dobrze, ze sama sobie poradzila z tym kłakiem
No jak widziałam że się dusi, krztusi to jakoś pierwszy raz wzięłam ją na płasko i ręką w plecy uderzyłam kilka razy. Nie wiem czy to pomogło, bo potem tylko pomidorka z obiadu kawałek oddała.

reklama
Nie zazdroszczę przeżycia. Dobrze, że wypluła bo mogłoby dojść np do skrętu jelit 😱
W promocji są też chyba Dady.
Kończę je to może dziś wyślę męża do Lidla. Do kiedy ta promocja?

Nie zazdroszczę przeżycia. Dobrze, że wypluła bo mogłoby dojść np do skrętu jelit 😱
W promocji są też chyba Dady.
Kończę je to może dziś wyślę męża do Lidla. Do kiedy ta promocja?
Też o tych jelitach pomyślałam. Bardzo bałam się zasnąć, ale jak już czułam że Nela zasnęła spokojnie i głęboko to sobie pozwoliłam zasnąć, choć trwało to bardzo długo.

Lidl tylko dziś ma ta promocje a łydki wywożą kartonami te pampersy w Bydgoszczy.

My po szczepieniu, jest ok. Mały nie miałam gorączki i na razie rozrabia tak jak zawsze😉Podczas samego szczepienia był bardzo odważny, płakał tylko w chwili ukłucia. Szybko się uspokajał. Były cztery wkłucia, bo wzw typ. B z 7 miesiąca też dostał. Teraz dopiero jak Jasiu skończy 13/14 miesięcy.

Mój dziś spadł z łóżka 😞 jeszcze mnie nie było tylko osoby które miały się nim zająć. Spał i uśpił ich czujność. Cały dzień jest ok ale gryzę się z myślą czy nie sprawdzić gdzieś go. Czytałyście gdzieś o jakiś objawach po upadku?

Mój dziś spadł z łóżka 😞 jeszcze mnie nie było tylko osoby które miały się nim zająć. Spał i uśpił ich czujność. Cały dzień jest ok ale gryzę się z myślą czy nie sprawdzić gdzieś go. Czytałyście gdzieś o jakiś objawach po upadku?
Kurde z tymi bąblami naszymi same zmartwienia. Sama mam podobną rozkmine. Od rana obserwuje mała i się doszukuję jakichś odstępstw od jej normalnego zachowania. I gdzieś z tyłu głowy mi siedzi myśl, żeby pojechać i się upewnić że jest wszystko ok.

@Darapuszkin spoko[emoji846] i tak przy okazji szczepienia we wrześniu zapytam pediatry, bo u mnie słowo"kręgosłup" od razu zapala czerwoną lampkę.

Co do jedzenia, odkąd zaczęłam się przestawiać na blw, troche się poprawiło, ale nie jest jakoś super, tzn mi się tak wydaje. Nela zjada kilka kawałków czegoś (codziennie ma 3 do wyboru) i dziś tak np dobrze jej wchodził pomidor ku mojemu zdziwieniu, a kalafior już średnio, brokula olała, gdzie wczoraj jej smakował. Jabłko z kaszką wczoraj zjadła,dziś na maliny się krzywić, bo kwaśne [emoji849] jak czytam że Wy już zupki gotujecie to się czuje taka mocno do tyłu z tym rozszerzeniem diety, ale już sobie postanowiłam, że będę też jej gotować jakieś lepsze dania niż tylko nuda w postaci samych warzyw. Wszystko to chyba wynika z tego, że bardzo chcę tej malej marudzie dogodzić, a że to jest nasza pierwsza córka to wszystko to takie testy [emoji1745]
Kochana nie czuj sie do tylu. Ja dopiero od 1.5 tygodnia daje papki i mam wrazenie ze w mega wolnym tempie nam to idzie...

reklama
Wymioty, sennosc, chyba nierowne zrenice w reakcji na swiatlo

Do góry