reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Moja slini się na potęgę i nie raz zakładałam jej sliniak by za chwilę nie musieć jej przebierać.

reklama
Moj tez sie teraz slini, jak go nosze troche tak pionowo na ramieniu to nieraz mam mokre ramie i rękę przy okazji 😉

Jak mija Wam sobota?
U mnie syn ma wznowione treningi na orliku. To sobie spacerkiem poszliśmy (w 1 str ponad 5 km 😂) On hulajnoga ja z wózkiem.
Teraz sobie trenuje a ja z małą spaceruje w pobliskim lesie. Później znów spacer w drugą stronę do domu 😊
Piękna pogoda to trzeba korzystać i spalać kalorie.

Znacie jakieś bezpieczne ćwiczenia na brzuszek po cc?

Hej Dziewczyny😊😊U nas ciemieniucha prawie zniknęła, stosuję zestaw musteli z apteki, taki kremik do smarowania i szampon w piancę. Glowę myjemy co 3 dni.Kąpiemy codziennie, Mały bardzo się wyluzowuje po kąpieli i ładnie zasypia. O ćwiczeniach na razie nie czytałam😉

Jak mija Wam sobota?
U mnie syn ma wznowione treningi na orliku. To sobie spacerkiem poszliśmy (w 1 str ponad 5 km 😂) On hulajnoga ja z wózkiem.
Teraz sobie trenuje a ja z małą spaceruje w pobliskim lesie. Później znów spacer w drugą stronę do domu 😊
Piękna pogoda to trzeba korzystać i spalać kalorie.

Znacie jakieś bezpieczne ćwiczenia na brzuszek po cc?
Oj jak ja Ci zazdroszczę tych spacerów!
U nas wózek jest be, więc czasem wychodzimy na chwilę w chuście bądź nosidle. Chustę noszę tylko ja, wytrzymuje pół godziny, bo później już boli mnie kręgosłup. Nosidło nosi mój mąż, ale wiem że nie jest ono dobre dla dziecka, więc też tylko krótkie spacery wchodzą w grę.
Dziś też wyjdziemy na chwilkę, taka pogoda że aż żal siedzieć w domu!

Dziewczyny, jak Wy sobie radzicie z odciąganiem mleka? Wierzę, że przyjdzie kiedyś dzień, że umówię się z koleżanką na kawę bądź nawet lampkę wina i chciałabym na takie okazje zamrozić sobie trochę mleka. Wy odciągacie po prostu między karmieniami czy bezpośrednio przed czy jak? Ja się trochę boję, że jak odciągnę za dużo to dziecko się nie naje, ale też w drugą stronę, że za bardzo rozkręcę sobie laktację i będą zastoje itp. Jakoś stresuje mnie to odciąganie, bo wydaje mi się to trochę nienaturalne..

reklama
Mała lubi wózek. Śpi w nim jak zabita a jak obudzi się to podziwia widoki o ile słońce jej nie razi. Wtedy popatrzy chwilkę i znów zasypia. Oby było tak dalej. Pamiętam jak syn miał chwilowy bunt na wózek i jeździl w gondoli tylko na brzuszku. Wystawiał głowę i obserwował wszystko.
Nosidełko też mam, ale.boje się jeszcze wlozyc w je mała.

Do góry