reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
Oooo moze sprobuje patentu z pieluszka bo wlasnie brzuch wypycha na powierzchnie w wannie! Moja mala kupe ma co 4 dni wiec to akurat przemawia za rzadszym kapaniem :D

reklama
My kapiemy co drugi dzien. Ale kupska zmywamy pod biezaca woda wiec pupsko ma codziennie myte
Ale kąpiele uwielbia. Od urodzenia. Zachowuje sie jak w SPA. Ja go przykrywam pieluszką na brzuszek i polewam ciepla woda zeby nie marzl. Ma odlot chlopak
U nas tez kilka kupek dziennie wiec kąpiemy co wieczór 😉 mój też bardzo lubi kąpiele, zawsze jest takie westchnienie achhh jak ho wkladamy do wanny :)
A jeszcze wtacajac do ciemieniuchy to mi lekarka powiedziala zeby sprobowac platkami owsianymi peeling. Jutro sprobuje i dam znać

Wow! Motywu z platkami tez nie slyszalam :D jutro mamy minisprawdzian wakacji z dzieckiem. Wynajelismy domek w gorach na 3 noce, ciekawe czy Malej sie to spodoba... czuje ze mojej glowie to dobrze zrobi po 3 miesiacach siedzenia w chalupie

Ok, dzię
Wow! Motywu z platkami tez nie slyszalam :D jutro mamy minisprawdzian wakacji z dzieckiem. Wynajelismy domek w gorach na 3 noce, ciekawe czy Malej sie to spodoba... czuje ze mojej glowie to dobrze zrobi po 3 miesiacach siedzenia w chalupie
Koniecznie daj znać jak było! Czy da się to przetrwać bez uszczerbku ;)

U nas tez kilka kupek dziennie wiec kąpiemy co wieczór [emoji6] mój też bardzo lubi kąpiele, zawsze jest takie westchnienie achhh jak ho wkladamy do wanny :)
A jeszcze wtacajac do ciemieniuchy to mi lekarka powiedziala zeby sprobowac platkami owsianymi peeling. Jutro sprobuje i dam znać
Mój ostatnio jak w zegarku. Godz. 10-11 kupa. [emoji23]

Do tematu ciemieniuchy, u nas pianka Mustela pomogła ale zawsze po myciu jeszcze ręcznikiem pocieralam i czesalam włoski z 2 minuty. Teraz już ciemieniuchy na główce nie ma, ale w brwiach co trochę muszę powtórzyć kurację z olejkiem 😡
Mustele używam gdzieś od dwóch tygodni i codziennie myjemy główkę.

reklama
Hej Dziewuszki a Wasze Maluszki to też takie śliniuszki? U nas też ciemieniiszka maleńka. Kąpię codziennie. Oliwka na noc na głowie pomaga.

Do góry