reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja kupiłam w Pepco jakieś gryzaczki, czy polecam to nie wiem, bo mała ostatnio wszystko co zlapie od razu pakuje do buzi.

reklama
Mój na razie pakuje do buzi tylko swoje rączki ;P Zabawkami jakby się mniej interesuje.
Doczytałam odnośnie chwytania zabawek u mamy fizjoterapeuty i to ze 3miesięczniak nie chwyta to całkiem normalne. W zasadzie świadomy chwyt pojawia się dopiero w 5tym miesiącu.
Daję link:

U nas też jeszcze nie chwyta i pakuję ręce do buzi.
Z gryzaków to mamy zwykle żelowe jakieś w formie np kluczyków, zwierzątek itd.
Po synu u chował się nie używany z Avent taka ala rybka.
Syn lubił podgryzać pierwszą z zestawu trzech szczoteczek dla maluchów.
Mate mamy z Fisher price pande.

Załączniki

• 500_500_productGfx_c83b48447c6b6e383874de917556c9ab.jpg
    500_500_productGfx_c83b48447c6b6e383874de917556c9ab.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Moj tez z taka namietnoscia sobie te raczki gryzie 😅
U starszej zelowe gryzaki z rossmana nie byly wogole zauwazane 🙄
Szukam jakiegos prezentu na dzien dziecka wiec juz do wtedy chyba bardziej skuma trzymanie w raczkach.
Czy u Was po tym szamponie z musteli minela ciemieniucha? Ja mylam z 5 razy, troche poprawe widac ale nadal jest tego sporo :/

Pytanie który kupiłaś, bo zamawiając kilka dni temu zobaczyłam że są 2 rodzaje tej pianki (kiedyś był tylko 1). Jeden jest do ciemieniucha a drugi na skórę chyba z AZS.
U nas mniejsza, fakt że dużo też jej nie było. Na czole pomiędzy brwiami i na nich brak (była tam też widoczna)

Pytanie który kupiłaś, bo zamawiając kilka dni temu zobaczyłam że są 2 rodzaje tej pianki (kiedyś był tylko 1). Jeden jest do ciemieniucha a drugi na skórę chyba z AZS.
U nas mniejsza, fakt że dużo też jej nie było. Na czole pomiędzy brwiami i na nich brak (była tam też widoczna)
Mam ten na ciemieniuche. Troche mamy mniejsza - pewnie dluzej musi potrwac bo byla spora oryginalnie
A myjesz wlosy co dzien?
Na brwiach tez stosujesz? Wlasnie sie nad tym zastanawialan czy tam tez myc tym szamponem czy jakos inaczej kombinowac

Troche zmiekcza ta mustela ale musze sie dalej mocno nameczyc zeby wyczesac i przejechac milion razy szczotka w jednym miejscu... kupilam jeszcze jakis wynalazek - Dermicin. Zobaczymy czy cos da

reklama
Do góry