reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
To rzeczywiscie trzeba cos podac i jak nie przejdzie to z takim maluchem do lekarza. Po szczepieniu? Sa jakies inne objawy?
Darapuszkin
Zadzwon na teleporade, lekarz doradzi najlepiej
Cookie_
Moderator
Dawka zależna jest od wagi dziecka.Przy szczepieniu pediatra mówiła ze w razie gorączki czopek 80mg.
My juz po usg bioderek. Wszystko w porzadku ale wizyta ekspresowa, pewnie dlatego ze maly plakal non stop. Doktor juz nie zlecal wiecej usg tylko kontrole ortopedyczna jak bedzie mial 1.5 roku i bedzie chodzil.
Jakos mnie stresuja te wizyty w przychodni, wszedzie widze koronawirusy
Darapuszkin
Ja tez tak mam ale teraz wydaje mi sie ze w przychodniach jest bezpieczniej niz normalnie poza tym osobiscie mysle ze wiekszosc z nas to przechoruje... wczesniej czy pozniejMy juz po usg bioderek. Wszystko w porzadku ale wizyta ekspresowa, pewnie dlatego ze maly plakal non stop. Doktor juz nie zlecal wiecej usg tylko kontrole ortopedyczna jak bedzie mial 1.5 roku i bedzie chodzil.
natusia.mamusia86
Ja teraz na dniach chcę matę zamówić, bo chłopak coraz bardziej interesuję się otaczającym go światemNa gryzaczkach się nie znam
reklama
My mate mamy po starszej, taka wieksza z tiny love- mapa swiata. Potem kupilismy puzzle piankowe i one jednak byly praktyczniejsze.Ja teraz na dniach chcę matę zamówić, bo chłopak coraz bardziej interesuję się otaczającym go światemNa gryzaczkach się nie znam
Gryzaczek dla starszej mielismy zytafke sophie, byla calkiem w porzadku ale balam sie ze plesn sie w srodku rozwija wiec teraz juz chcialabym cos innego