reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
To rzeczywiscie trzeba cos podac i jak nie przejdzie to z takim maluchem do lekarza. Po szczepieniu? Sa jakies inne objawy?

My juz po usg bioderek. Wszystko w porzadku ale wizyta ekspresowa, pewnie dlatego ze maly plakal non stop. Doktor juz nie zlecal wiecej usg tylko kontrole ortopedyczna jak bedzie mial 1.5 roku i bedzie chodzil.
Jakos mnie stresuja te wizyty w przychodni, wszedzie widze koronawirusy 🙈🙈🙈

My juz po usg bioderek. Wszystko w porzadku ale wizyta ekspresowa, pewnie dlatego ze maly plakal non stop. Doktor juz nie zlecal wiecej usg tylko kontrole ortopedyczna jak bedzie mial 1.5 roku i bedzie chodzil.
Jakos mnie stresuja te wizyty w przychodni, wszedzie widze koronawirusy 🙈🙈🙈
Ja tez tak mam ale teraz wydaje mi sie ze w przychodniach jest bezpieczniej niz normalnie ;) poza tym osobiscie mysle ze wiekszosc z nas to przechoruje... wczesniej czy pozniej

reklama
Ja teraz na dniach chcę matę zamówić, bo chłopak coraz bardziej interesuję się otaczającym go światem😊😊Na gryzaczkach się nie znam🤷‍♀️
My mate mamy po starszej, taka wieksza z tiny love- mapa swiata. Potem kupilismy puzzle piankowe i one jednak byly praktyczniejsze.
Gryzaczek dla starszej mielismy zytafke sophie, byla calkiem w porzadku ale balam sie ze plesn sie w srodku rozwija wiec teraz juz chcialabym cos innego

Do góry