reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dzisiaj byliśmy popatrzeć za wózkiem i fotelikiem. Masakra ile tego wszystkiego jest i ile to wszystko kosztuję🙈🙈 Na razie się nie zdecydowaliśmy, damy sobie tydzień na przemyślenie. Kupiłam za to prześcieradła, pościele, kocyk, materac do łóżeczka. Prawie już wszystko jest.

reklama
Ja mam wszystko wszystko. Zrobilismy malutkiej pokoik z szafa, przewijakiem i lozeczkiem (i sloniem w balonie na scianie :D ) ale kupilismy tez dodatkowe male lozeczko do sypialni i najpierw bedzie spala z nami... chyba przy pierwszym ciezko sobie odmowic tej przyjemnosci. Jakie macie wozki? Ja wybrałam espiro next vengo 2w1 ale boje sie czy nie bedzie za ciezki. Chociaz mamy winde w bloku wiec moze dam rade :D
Ładnie te wózeczki się prezentują👍👍Jasny czy ciemny?

Ja mam wszystko wszystko. Zrobilismy malutkiej pokoik z szafa, przewijakiem i lozeczkiem (i sloniem w balonie na scianie :D ) ale kupilismy tez dodatkowe male lozeczko do sypialni i najpierw bedzie spala z nami... chyba przy pierwszym ciezko sobie odmowic tej przyjemnosci. Jakie macie wozki? Ja wybrałam espiro next vengo 2w1 ale boje sie czy nie bedzie za ciezki. Chociaz mamy winde w bloku wiec moze dam rade :D
U nas mała ma w pokoju szafę, półki na zabawki, przy łóżeczku będzie lampa chmurka dającą lekkie światło w nocy łóżeczko z przewijakiem i wózek ma 2w1 po bracie (szaro-błękitny) Gondola stoi w domu a stelaż jeszcze w piwnicy.

Czorny bo tato stwierdzil ze z takim bedzie najlepiej wygladal i w sumie sie nie brudzi... kupilam słodziakową posciel. A koszty niestety sa spore wszystkiego... my juz dawno zaczelismy kolekcjonowanie
No my niestety odlożylismy wszystko na końcówkę ciąży, ale spodziewaliśmy się, że troszku to odczujemy😉😉 My też chcemy czarny👍

reklama
Do góry