reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

U mnie jeszcze dziś stolarz montuje szafki w salonie to musiałam skitrać się w drugim pokoju, by nie słuchać tego hałasu. Jakiś dziś słaby nawet apetyt mam 😝
@middayjoy daj znać po wizycie.
Cookie dzieki :) wszystko ok, szacowana waga 3.6kg! Zobaczymy ile wyjdzie faktycznie :) glowka wysoko, szyjka zamknieta wiec czekam na wtorek na cc
U nas tez byl stolarz w tamtym tygodniu szafe u corki montowac 😁

reklama
Hej:) mial byc 9 marca..a teraz nie wiadomo( podejrzewam 21 luty)..jestem w 34+4od pon jestem w szpitalu z powodu rozchodzacej sie blizny na macicy po starych cc 18 i 13 lat temu...czekamy z lekarzami do 36 max 37 tydz.Wiec Wam tu potowarzysze:)

Hej:) mial byc 9 marca..a teraz nie wiadomo( podejrzewam 21 luty)..jestem w 34+4od pon jestem w szpitalu z powodu rozchodzacej sie blizny na macicy po starych cc 18 i 13 lat temu...czekamy z lekarzami do 36 max 37 tydz.Wiec Wam tu potowarzysze:)
Cześć i witaj w naszym gronie😊😊Nie zaciekawą masz tą końcówkę ciąży, będę mocno zaciskać kciuki, żebyś wytrzymała do tego 36/37 tygodnia

Hejcia! Na usg stwierdza się że się rozchodzi? Hmmm... u mnie dziwnie. Zachęcona Waszymi opowiastkami o pożyciu... jakoś stęskniłam się za mężem i to bardzo. Wiecie pękła mi po warga w czułym miejscu tam na dole. Patrzę a tam lekkie krwawienie a potem zaglądam a tu normalnie pęknięcie. Nie wiem co z tym zrobić? Chyba to niegroźne? Bo tak z zewnątrz? Zaczynam nie być taka pewna co do mojej blizny po cc skoro tak łatwo uszkodziłam się tam. Poradzcie.

@middayjoy
Cookie dzieki :) wszystko ok, szacowana waga 3.6kg! Zobaczymy ile wyjdzie faktycznie :) glowka wysoko, szyjka zamknieta wiec czekam na wtorek na cc
U nas tez byl stolarz w tamtym tygodniu szafe u corki montowac 😁
Za na waga 😊 To czekamy do wtorku.
U nas już póki co koniec meblowania. Wcześniej też nam robił szafę i zabudowę w pokoju u malutkiej 😉
@Ane20.02.20 może było za sucho i po prostu pękł naskórek, otarłaś bardziej. Jakby coś było z blizną to lekarz widziałby na usg. Tak mi się wydaje.
@Patrycja35 witaj 😊

@Ane20.02.20 a może zacielaś się podczas golenia i podczas tarcia ranka się pogłębiła. Ciężko powiedzieć co teraz w takim miejscu stosować, może octenisept na odkażenie i osuszenie ranki🤷‍♀️
@Patrycja35 Śliczne imię, to chyba teraz chłopaki w naszym gronię przeważają.

reklama
Do góry