reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Cookie_ jak już wszystko zrobionę to pozostaję czekać 😉My chcemy kupić już gotową dużą szafę, taką dwudrzwiową.
U nas młoda ma pokoik mniejszy niz u syna i by wykorzystać w pełni przestrzeń robiliśmy wszystko na wymiar. W miejscu gdzie teraz będzie stało łóżeczko w przyszłości wstawimy biurko i będzie ok

Dziewczyny jak tam dzisiaj wasze dzieciaczki, bo mój mały coś słabo się rusza. Nalicze z 10 ruchów ale w ciągu 2 godzin, normalnie więcej się rusza. Nie wiem, czy to pogoda sprawia, że jest taki śpioszek🤷‍♀️🤔

Dziewczyny jak tam dzisiaj wasze dzieciaczki, bo mój mały coś słabo się rusza. Nalicze z 10 ruchów ale w ciągu 2 godzin, normalnie więcej się rusza. Nie wiem, czy to pogoda sprawia, że jest taki śpioszek🤷‍♀️🤔
U mnie dokladnie to samo! Od rana córka była baaaardzo leniwa. Dopiero teraz zaczyna sie przeciagac. Juz mowilam mezowi ze moze bedzie trzeba na ip podjechac bo po ostatnich akcjach z ktg jestem wyczulona ale zaczęła się ruszac wiec chyba ok :)

I.... juz luty!!!!!!!

reklama
Ja mam wszystko wszystko. Zrobilismy malutkiej pokoik z szafa, przewijakiem i lozeczkiem (i sloniem w balonie na scianie :D ) ale kupilismy tez dodatkowe male lozeczko do sypialni i najpierw bedzie spala z nami... chyba przy pierwszym ciezko sobie odmowic tej przyjemnosci. Jakie macie wozki? Ja wybrałam espiro next vengo 2w1 ale boje sie czy nie bedzie za ciezki. Chociaz mamy winde w bloku wiec moze dam rade :D

Do góry