Darapuszkin
Fanka BB :)
Juz nic nie dokladam bo i tak mam juz dwie torby! Hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaminy swoje które biorę teraz w ciąży i po też zamierzam brać.A bierzesz do szpitala witaminę D, czy dla siebie witaminy?
O, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torba tez planuje ********** no i musze jeszcze wyprac poduszke do karmienia i wymyc laktator. I wtedy bede obrobiona, ufff ☺Żeby sobie poprawić humor kupiłam swoje ulubione kremy. A że jeszcze promocja -40% to zamiast samych kremów dorzuciłam sobie maseczkę i mus do ciała. A co , zapas mam na jakiś czas.
Torba spakowana na tip top, dorzuciłam jeszcze witaminy i F.e.m.a.l.t.i.k.e.r na laktacje.
Wygwiazdkowalo mi f.e.m.a.l.t.i.k.e.rO, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torba tez planuje ********** no i musze jeszcze wyprac poduszke do karmienia i wymyc laktator. I wtedy bede obrobiona, ufff ☺