reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Prawdę mówiąc nie znam się na tym, jak chcę sie zwrócić bezpośrednio do którejś z Was to biorę @ i zaczynam wpisywać nic i potem samo mi wyskakuje, zaznaczam i już. Ale nie wiem czy o to Tobie chodzi

Żeby sobie poprawić humor kupiłam swoje ulubione kremy. A że jeszcze promocja -40% to zamiast samych kremów dorzuciłam sobie maseczkę i mus do ciała. A co 😁, zapas mam na jakiś czas.

Torba spakowana na tip top, dorzuciłam jeszcze witaminy i F.e.m.a.l.t.i.k.e.r na laktacje.
O, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torba 😕 tez planuje ********** no i musze jeszcze wyprac poduszke do karmienia i wymyc laktator. I wtedy bede obrobiona, ufff ☺

O, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torba 😕 tez planuje ********** no i musze jeszcze wyprac poduszke do karmienia i wymyc laktator. I wtedy bede obrobiona, ufff ☺
Wygwiazdkowalo mi f.e.m.a.l.t.i.k.e.r 😁

@natusia.mamusia86 Dłużej przytrzymaj lubię to i wyskoczy lista.
Spokojnie zmieścilam siebie i małą w 1 a później mąż w innej torebce ma spakowane pieluchy, laktator i ubranka które mi doniesie po porodzie. W głównej torbie mam dla małej kilka szt pieluszek, kocyk, pieluszkę tetrową i flanelowa, 2 bodziaki, 2 pajacyki, 2 czapeczki i niedrapki a reszta moja ręczniki, podkłady, wkładki laktacyjne, koszule, klapki, kapcie itd.

@Darapuszkin właśnie witaminy + dha biorę ze sobą. W czasie karmienia warto brać witaminy, bo po porodzie włosy zaczynają lecieć. Nie mówię, że od razu z dnia na dzień, ale prędzej czy później sypia się garściami.

reklama
Ja mam praktycznie to samo, ale może rozmiar torby mniejszy😉U małego w małej walizeczce mam ciuszki po dwa komplety, czapeczki, skarpetki i jeden komplet na wyjście, rożek, kocyk i kombinezon na wyjście. Torba pełna dlatego u siebie mam jeszcze pieluchy tetrowe, pampersy i chusteczki nawilżane. Zastanawiam się jeszcze nad kubkiem i sztućcami🤷‍♀️

Do góry