reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

No właśnie dziewuchy bez dziecinady :) miałam gbs w ciąży 2017r. Tydzień podawany antybiotyk, cc a Młody i tak wrodzone zapalenie płuc. Nie stresuj się tym wynikiem. Koleżanka miała dodatni, poród sn dostali na krótko antybiotyk i ok. Ciąża ciąży nie równa. Staraj się być dobrej myśli.

reklama
My jakoś zgrałyśmy się i nie przeszkadza nam dodanie nowej osoby i normalną rozmową z nią 😊 Jeśli w którymś momencie uznacie, że warto iść na priv to wtedy zrobimy.

Miałam nadzieję, że teraz wyjdę po 3 dniach że szpitala a nie po 8 jak z synem. Jeśli będzie konieczny antybiotyk u dziecka to lepiej jak w szpitalu będziemy, trudno.

Żeby sobie poprawić humor kupiłam swoje ulubione kremy. A że jeszcze promocja -40% to zamiast samych kremów dorzuciłam sobie maseczkę i mus do ciała. A co 😁, zapas mam na jakiś czas.

Torba spakowana na tip top, dorzuciłam jeszcze witaminy i F.e.m.a.l.t.i.k.e.r na laktacje.

reklama
Do góry