natusia.mamusia86
Fanka BB :)
13 jak byłam na wizycie to zaraz zbadali mi mocz i odpukać białka nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To najwazniejsze, wszystko bedzie dobrze. Chociaz ja im blizej konca tym bardziej wszystkim sie przejmuje. Jutro ide znowu powtarzac mocz, morfologie, crp... damy rade! Juz tak blisko13 jak byłam na wizycie to zaraz zbadali mi mocz i odpukać białka nie było
Nie martw sie, bardzo duzo kobiet jest gbs plus. Dobrze ze wiadomo wczesniej ale przy cesarce to chyba ma mniejsze znaczenie?U mnie też piłka sterczy
Odebrałam wynik i jest dodatni Poprzednio było wszystko ok. Teraz pewnie przed porodem dostanę kroplowke z antybiotykiem.
Mnie stan przedcukrzycowy uratowal przed tyciem i stanelo poki co na 12 kg+. Moze juz nie pojdzie w gore!Przykro miJa swoje wyniki poznam dopiero na wizycie. Co do brzuszka to mimo, że ogólnie przytyłam i jestem już 18+ to brzusio nie jest za wielki. Ale jeszcze może się rozbujać
Wszystko chyba zależy od szpitala. Jak czytam to jedne kobiety dostają antybiotyk inne nie. I tak nastawiłam się na dłuższy pobyt niż 3 dni biorąc pod uwagę wagę małej. Mogą chcieć ja tyci przytrzymaćNie martw sie, bardzo duzo kobiet jest gbs plus. Dobrze ze wiadomo wczesniej ale przy cesarce to chyba ma mniejsze znaczenie?