reklama
Darapuszkin
Fanka BB :)
To są plusy przy drugim dziecku... ja dostalam troche od kolezanek wiekszych ale sama jeszcze nie kupowalam. Bede na biezaco wymieniac malej garderobe
natusia.mamusia86
Dwie pralki zrobione, całą pralnie zajęłam, a to jeszcze nie wszystkoJutro prasowanieSpokojnej, przespanej nocy dziewczyny
Darapuszkin
Super! To ekstra wiesci ja mam wizyte w piatek u diabetloga i licze ze to samo mi.powie bo cukier na czczo i po posilkach w normach ostatnio ale od wczoraj mam jakiegos stresa porodowego... zaczelam trzasc portami i boje sie ze nie dam rady, ze nie zniose bolu itd... mysle ze to lęki znane kazdej ciezarnej
Darapuszkin
Super! To ekstra wiesci ja mam wizyte w piatek u diabetloga i licze ze to samo mi.powie bo cukier na czczo i po posilkach w normach ostatnio ale od wczoraj mam jakiegos stresa porodowego... zaczelam trzasc portami i boje sie ze nie dam rady, ze nie zniose bolu itd... mysle ze to lęki znane kazdej ciezarnej
Darapuszkin
Ja juz chyba wszyskiego sie boje łącznie z bolem, komplikacjami i tym ze z tego wszystkiego skoczy mi cisnienie. Musze sie wyciszyc... od kilku dni mam lekkie skurcze a wizyte za tydzien. Dzisiaj porobilam badania hivy, kily, zapisalam sie na gbsy. Jeszcze musze sie zapisac na ktg. Mala mnie w nocy strasznie kopala. Mam wrazenie ze jest jej megaciasno!
Darapuszkin
reklama