reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Myślę, że mogą to być też wiązała które rozchodzą się. Nic na koniec tyg gin biorąc wymaz zajrzy i będę wiedziała.
Ostatnio pytalam swoja o bole krocza i mowila ze na tym etapie (jutro 36 tc) to juz rozne dziwne bole moga byc. @Cookie_ mozesz przypomniec ktory masz teraz tydzien? Mysle ze to nic powaznego ale trzeba pytac dla wlasnego spokoju!

reklama
Odebrałam dziś wyniki i nawet hemoglobina w ciągu 3 tyg mi podskoczyła trochę i łapie się w dolne gr normy 😉
Mocz też super i hemoglobina glikowana. Takie wyniki to mogę mieć do końca ciąży.

Wczoraj zebrała się i zamówiłam ostatnie drobnostki typu woreczki na pokarm, prześcieradło i pojemniczki na pokarm by je podpiąć w razie czego do laktatora zamiast butelki 😉

To zassze cieszy! Ja tez ostatnio jak odebralam wyniki to prawie skakalam pod sufit jak wszystko bylo ok. Mam zalatwionego lekarza ktory przyhmie moj porod w szpitalu (szpital polprywatny) i ostatnio jak sie z nim spotkalam kazal mi zrobic d-dimmery. Wiem ze robi je sie aby sprawdzic czy nie ma zakrzepicy ale podobno nie jest standardowo zlecane w ciazy i sie zastanawiam czemu... uprzedzil ze norma bedzie na pewnk przekroczona. Czy spotkalyscie sie z takim zaleceniem? Moze do znieczuleniq to potrzebna wiedza...

reklama
@Cookie_ Super, cieszę się, że wyniki masz ok😊😊Ja na razie laktatora nie kupuję, zobaczymy co życie przyniesie czy karmienie piersią , czy butelkę😉 Ja dzisiaj wzięłam się za pranie. Prałyście wszystko w 60, czy więcej?
@Darapuszkin Pierwszy raz słyszę o takim badaniu i powiem szczerze, że nawet nie wiem co to jest🤷‍♀️

Do góry