reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Najlepszości [emoji312][emoji322][emoji323]
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Hejjak tam samopoczucie w nowy roku? Ja wczoraj czułam się znakomicie, dawno tz. odkąd jestem w III trymestrze nie miałam tak dobrego dnia, nic mi nie doskwierało, miałam dużo siły, a i spacerek sprawiał mi przyjemność. Dzisiaj za to od rana "obserwuję" cały czas małego, bo coś słabo się porusza, czuję ruchy, ale jest taki jakiś spokojny. Mam nadzieję, że ma dzisiaj tylko lenia. Dziewczyny czasami napina mi się brzuch, a w prawym boku uwypukla mi się tak górka, zastanawiam się czy to skurcz i mały się wypycha?
Cookie_
Moderator
U mnie mała często się wypycha i nie raz mam górki w różnych miejscach. Momentami można zgadywac czy to bark, łokieć czy kolano. Ostatnio często też czkawkę miewa. Od Sylwestra upodobała sobie naciskanie mi żołądka co skutkuje wieczorna zgagą (czuje jak wtedy wysoko leży dosłownie tuż pod piersiami i miażdży żołądek )
U mnie kilka dni temu zaczęły się nieprzespaną noce. Wczoraj zasnęłam ok 2 a wstałam o 6.40, bo sybb po przerwie dziś wracał do szkoły. Teraz odpoczywam po praniu, gotowaniu i ogólnym ogarnięciu mieszkania
U mnie kilka dni temu zaczęły się nieprzespaną noce. Wczoraj zasnęłam ok 2 a wstałam o 6.40, bo sybb po przerwie dziś wracał do szkoły. Teraz odpoczywam po praniu, gotowaniu i ogólnym ogarnięciu mieszkania
natusia.mamusia86
No mnie też zgaga coraz częściej męczy, na szczęście jest znośna i tak mocno nie paliStaram się na razie przeżyć bez leków. Co do czkawki to też nie ma dnia, żeby małego nie męczyła, teraz coraz wiecej piją tych wód płodowych.Tak mi go szkoda w takich momentach. Ja dzisiaj dwa razy się budziłam, pierwszy raz o 3.33 a drugi raz o 4.44 . DziwneNajgorszy jest teraz powrót do rzeczywistości, święta, święta i po świętach
natusia.mamusia86
Ja wczoraj sprzatałam kibelek i robiłam pranie. Także jaki nowy rok taki cały rok
Cookie_
Moderator
Powiem Ci, że odkąd jestem na L4 mam mniejsza gonitwe z rana i mogę sobie 40 min dłużej pospać. A i na spokojnie w domu wszystko zrobić Ale fakt kilka dni wolnego i na nowo trzeba wskoczyć w tryb, bo teraz mogłam bezkarnie spać do 9.00. Syn wstawał wcześniej, ale nie budził mnie. Zaglądał tylko czy już wstałam a jak nie to robił coś u siebie w pokoju
Ostatnia edycja:
natusia.mamusia86
Grzeczny chłopak, wie że o mamę i siostrzyczkę trzeba dbaćA ogólnie jak nastawiony jest do nowego członka rodziny, cieszy się?
reklama
natusia.mamusia86
A to super, że łączy ich już taka więź. W końcu będzie starszym bratem.