reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Jak nie widać, jak widaću mnie chyba nic specjalnie nie widać jeszcze ale to pierwsza ciąża, więc ma jeszcze czas..
U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy hehe uroczy brzunio.A to my) 11tc 4dzZobacz załącznik 998553
Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko
V
Vel
Gość
To licz to sadełko już jak ciążowy, a i cyce jak balony się załapały. [emoji12]
Jak nie widać, jak widać
U Ciebie to dwoje w brzuchu to się nie liczy [emoji14] hehe uroczy brzunio.
Wy to takie wszystkie szczuplutkir jesteście to u was wszystko widać. U mnie to długo nic nie będzie widać obecnie wygląda to tak. I czuję pod tym sadlem napięcie w podbrzuszu tylko Zobacz załącznik 998582
Jotka_
Ę tam ciążowy nawet jak sadlo podciagne to płasko jak wcześniej ale jest też jedną bardzo dobra rzecz z którą ja nie mam absolutnie żadnego problemu i raczej jeszcze długo nie będę miała, bo nie zdążyłam wymienić ostatniego numer. Mueszcze się we wszystkie spodnie
godzbal
Dobra. Macie i mojego Maćka [emoji16]
Ostatnia edycja:
Jotka_
Zainspirowalyscie mnie. Nie piekła nic że dwa lata
godzbal
Zainspirowalyscie mnie. Nie piekła nic że dwa lata Zobacz załącznik 998641
10 minut i jestem
Jotka_
A dawej chodź takie puszyste mi wyszło że szok! Młody zjadł kawał więc chyba wyszło
paulina.blachut
To i ja się pochwalę 9tydz [emoji16][emoji85] a 2 zdjęcie brzuch po ciąży jak wyszczuplalam już [emoji4]
reklama
Søde85
@coco07 z tym detektorem... chyba tez odchodzę od pomysłu. To samo mi powiedziała koleżanka która ma trójkę dzieci - że nauczę sie swojego dzidziusia, jak sie będzie ruszał i kiedy, to będę spokojniejsza, a detektor najpierw będzie mnie tylko stresował, a w późniejszym okresie może i mnie zmylić.
Piękne brzuszki mamusie ! Mój tez mi juz wyskoczył nieco, zaparć nie mam, wiec chyba to juz dzidzia a że zawsze miałam płaski brzuszek, to pod wąska sukienka juz widać, że coś wystaje, podoba mi sie to, nie powiem dodaje mi to skrzydeł, bo coś ostatnio mam ciężkie dni. Mam tak zmienne nastroje, że juz sama siebie nie mogę znieść, chyba nie było dnia, w którym nie złapał mnie niekontrolowany płacz
Piękne brzuszki mamusie ! Mój tez mi juz wyskoczył nieco, zaparć nie mam, wiec chyba to juz dzidzia a że zawsze miałam płaski brzuszek, to pod wąska sukienka juz widać, że coś wystaje, podoba mi sie to, nie powiem dodaje mi to skrzydeł, bo coś ostatnio mam ciężkie dni. Mam tak zmienne nastroje, że juz sama siebie nie mogę znieść, chyba nie było dnia, w którym nie złapał mnie niekontrolowany płacz