reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Proszę bardzo :) placki bananowe z z masłem orzechowym*:D bum!
IMG_20190704_182319.jpg

reklama
Aaa i jeszcze z disneya uwielbiam sa piekne kolorowe i dobre gatunkowo. Oczywiscie co kto lubi, dla mnie te pepcowe to wygladaja jak szmatki jeszcze zanim dziecko zdazy wyrosnac, a duzo to juz w sklepie [emoji85]wole troszke dolozyc i miec fajnie ubranego dzieciaczka tez nie za miliony [emoji16][emoji4]

Cześć dziewczyny.
Na początku chciałam pogratulować pięknych bobasów. Ciesze się, że u wizytujących wszystko w porządku.

Udało mi się nadrobić wątek, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz myśle tylko o bułce z pasztetem i ogórkiem ;)

Nie mam w ogóle czasu na pisanie, czytam z doskoku. W pracy zostałam sama-sezon urlopowy. Zastanawiam się nad zwolnieniem, chciałam pracować dłużej, ale się dziś wkurzyłam. Kadrowa nikogo do pomocy mi nie dała, (chociaż wie że jestem w ciąży), a roboty tyle, że ani zjeść, ani nawet do ubikacji wyjść. Grrr

Ja wiedziałam, że dziewczyny nas zaczarują tymi bułkami z pasztetem [emoji23][emoji23][emoji23]

Do mnie do lumpa dużo przychodzi i najlepsza jakość to: next, George, Disney, F&F, kapphal, m&s i hm. Z zary np. zależy. Czasem przychodzą naprawdę porządne, a czasami w pepco są dużo lepsze.

@Jotka_Szczotka jak możesz takie rzeczy wstawiać, ja skrętu kiszek dostanę [emoji23]

W Kiku całkiem spoko. A jeśli chodzi o pepco to zależy na co się trafi. Poza tym dzieci tak szybko rosną że te ciuszki nie zdążą się zniszczyć. Prędzej z nich wyrosna.
@Jotka_Szczotka 68 cm, akurat te były w promce.
@Koliberka szczerze, nigdy nie miałam styczności z ciuchami dla dzieci z Pepco. 13 lat temu jeszcze tego sklepu nie było ;)
Wypiore i się przekonam, lepiej teraz niż po większych zakupach.

A jakie sklepy polecacie jeśli chodzi o jakość? :)

Te 13 lat temu pamiętam, że kupowałam w 5-10-15 i w H&M.

Bierz zwolnienie. Bez sensu się męczyć i narażać dzidzie
Cześć dziewczyny.
Na początku chciałam pogratulować pięknych bobasów. Ciesze się, że u wizytujących wszystko w porządku.

Udało mi się nadrobić wątek, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz myśle tylko o bułce z pasztetem i ogórkiem ;)

Nie mam w ogóle czasu na pisanie, czytam z doskoku. W pracy zostałam sama-sezon urlopowy. Zastanawiam się nad zwolnieniem, chciałam pracować dłużej, ale się dziś wkurzyłam. Kadrowa nikogo do pomocy mi nie dała, (chociaż wie że jestem w ciąży), a roboty tyle, że ani zjeść, ani nawet do ubikacji wyjść. Grrr

Dziewczyny, czy orientuje się któraś, czy przebywanie (krótkie) w mieszkaniu osoby, która była narażona na gronkowca złocistego (nie ma jeszdze wynikow testów, nie ma symptomow żadnej infekcji ) grozi zakażeniem dla kobiety w ciąży ? Moja "mądra " zaprosiła mnie na kawę po czym mi to oznajmiła, że miała w pracy styczność i teraz jest badana :( powiedzieli jej że nie zaraża bo już bym miała symptomy więc nie musi być w izolacji. No ale wyników badań jeszcze nie ma. Byłam tam 10 minut może, nie dotykalam niczego... Ale się teraz martwię:( nie wiem jak można być tak bezmyślnym i nie myśleć o innych - wiedziała o mojej ciąży :(
Kochana. Pracuję w laboratorium mikrobiologicznym. Mam styczność z różnymi cudami co tydzień, między innymi z gronkowcem złocistym. Jestem zdrów jak ryba, a z ciążą jak najbardziej w porządku :) nie stresuj się!

reklama
Wasze zachcianki sa zaraźliwe! Dzis od rana za mną chodziła kanapka z pasztetem i ogórkiem ale w mojej wersji z kiszonym :) właśnie się zajadam! Dzieci przeszczęśliwe haha :)

Do góry