Jotka_
Fanka BB :)
Proszę bardzo placki bananowe z z masłem orzechowym* bum!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O toto@Jotka_Szczotka szczególnie przydają się do przedszkola
@Jotka_Szczotka 68 cm, akurat te były w promce.
@Koliberka szczerze, nigdy nie miałam styczności z ciuchami dla dzieci z Pepco. 13 lat temu jeszcze tego sklepu nie było
Wypiore i się przekonam, lepiej teraz niż po większych zakupach.
A jakie sklepy polecacie jeśli chodzi o jakość?
Te 13 lat temu pamiętam, że kupowałam w 5-10-15 i w H&M.
Cześć dziewczyny.
Na początku chciałam pogratulować pięknych bobasów. Ciesze się, że u wizytujących wszystko w porządku.
Udało mi się nadrobić wątek, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz myśle tylko o bułce z pasztetem i ogórkiem
Nie mam w ogóle czasu na pisanie, czytam z doskoku. W pracy zostałam sama-sezon urlopowy. Zastanawiam się nad zwolnieniem, chciałam pracować dłużej, ale się dziś wkurzyłam. Kadrowa nikogo do pomocy mi nie dała, (chociaż wie że jestem w ciąży), a roboty tyle, że ani zjeść, ani nawet do ubikacji wyjść. Grrr
Kochana. Pracuję w laboratorium mikrobiologicznym. Mam styczność z różnymi cudami co tydzień, między innymi z gronkowcem złocistym. Jestem zdrów jak ryba, a z ciążą jak najbardziej w porządku nie stresuj się!Dziewczyny, czy orientuje się któraś, czy przebywanie (krótkie) w mieszkaniu osoby, która była narażona na gronkowca złocistego (nie ma jeszdze wynikow testów, nie ma symptomow żadnej infekcji ) grozi zakażeniem dla kobiety w ciąży ? Moja "mądra " zaprosiła mnie na kawę po czym mi to oznajmiła, że miała w pracy styczność i teraz jest badana powiedzieli jej że nie zaraża bo już bym miała symptomy więc nie musi być w izolacji. No ale wyników badań jeszcze nie ma. Byłam tam 10 minut może, nie dotykalam niczego... Ale się teraz martwię nie wiem jak można być tak bezmyślnym i nie myśleć o innych - wiedziała o mojej ciąży