Dziękuję za miłe powitanie. 24 luty mam się rozpakowaćCześć! Witamy serdecznie na kiedy Ci przypada termin?
reklama
Coco - mocne kciukasy za Ciebie i maluszka na dzisiejszej wizycie.Kochana jeszcze ja mam dziś wizytę na 19.20
Ale nie wiedziałam czy wpisać w temacie wizyty u ginekologa czy tutaj wystarczy ...
Dzoana88
Fanka BB :)
Magnez można na szczęście jesc "garsciami" [emoji4][emoji4]Spróbuj magnez, mi pomagał na to. Jak miałam dlugi czas stres lub zmęczenie psychiczne/,fizyczne to zawsze mi swirowala powieka i po kuracji magnezem pomagało. Tylko jesli masz już magnez w kompleksie tabletek ciazowych to może zapytaj lekarza lub w aptece czy można brać więcej.
Ostatnia edycja:
Søde85
Dzięki, no właśnie nie wiedziałam, więc lepiej poradzić się kogoś kto wieMagnez można na szczęście jesc "garsciami" [emoji4][emoji4]
marta.kam
Zaciekawiona BB
Dzięki za cynk o Lidlu i legginsach i jeansach w dobrych cenach! Poleciałam dzisiaj i akurat były ostatnie 2 pary jeansów, w tym jedne w moim rozmiarze. Więc już pozostaje czekać na powiększający się brzuszek, bo jeszcze jako tako w swoje spodnie się wciskam, chociaż przy siedzeniu mnie uciekają...
Jotka_
Powiem Ci tak, no ogromniaście życzę Ci dziewczynek!!!!Weez! Wywróż mi dziewuszki haha! Bo naszej produkcji będzie już koniec a z 4 chłopami w domu.... masakra haha
Później wróci do normuDobrze dla Ciebie przed ciąża byłam od roku wegetarianka, i awokado było podstawa mojej diety. Teraz się wszystko porypało ;D
Daj znać po wizycie
Witaj i wpisuj się w tabele zje kochana.Dziękuję za miłe powitanie. 24 luty mam się rozpakować
Jestem już po wizycie. Pani dr. Jak zwykle mnie nie zawiodła, powiedziała że wszystko jest mega książkowe. Dzidzia rowniotko dziś 9tydzien, termin idealnie na 5 lutego, 2,27cm okraglutenki pecherzyk zóltkowy, pepowinka jest elegancka. Dzidzia jak ta lala. Pani Doktor się zachwycała, że taka idealna fasoleczka
V
Vel
Gość
No to super fasoleczka, a jaka już spora. Taka mała "Calineczka". Ja już się nie mogę doczekać poniedziałku.
Powiem Ci tak, no ogromniaście życzę Ci dziewczynek!!!!
Później wróci do normu
Witaj i wpisuj się w tabele zje kochana.
Jestem już po wizycie. [emoji3590] Pani dr. Jak zwykle mnie nie zawiodła, powiedziała że wszystko jest mega książkowe. Dzidzia rowniotko dziś 9tydzien, termin idealnie na 5 lutego, 2,27cm okraglutenki pecherzyk zóltkowy, pepowinka jest elegancka. Dzidzia jak ta lala. Pani Doktor się zachwycała, że taka idealna fasoleczka
Różamama
Ojoj [emoji14] no nic co będzie to będzie byle zdrowe [emoji4] jak myślicie kiedy już dowiemy się o plciach? Wrzesień/ październik? Czy to jeszcze za wcześnie?
Tak żeby już dokładnie było widać to tak w 18. Mi już powiedział ze będzie chłopiec chyba w 14 [emoji33][emoji33][emoji33] zdziwiłam się ze tak wcześnie. Zależy jeszcze jak się obruci
reklama
Różamama
Moja dentystka na dniach rodzi 4 chłopca [emoji16].
Co do awokado, to ja niestety nie byłam w stanie go zjeść nawet przed ciążą. Tolerowałam tylko w sushi, nie wiem, po prostu mi nie podeszło. Ale za to melona lubię i toleruję.
Co do płci, to też jestem ciekawa. Teraz moja koleżanka urodziła kilka dni temu i wiecie co? Miała być Marysia przez całą ciąże, a tu przy porodzie niespodzianka, jest chłopiec...
I znam jeszcze jedną taką sytuację, mojej b. dobrej koleżanki siostra, no wpadło im się z 3cim. Ona w ogóle miała nieregularne cykle i skapnęła się dopiero jakoś w 3-4 miesiącu o ciąży. W domu dwóch chłopaków i na każdym usg lekarz mówił, że chłopak. Wyprawka po starszych braciach, wszystko naszykowane, jeszcze kilka dni przed cesarką usg i faktycznie chłopak. Bracia już, że Gabryś będzie, że gang chłopaków itp a tu Wyjęli malucha i mówią do niej, że ma śliczną córkę [emoji23] no i jest Majka [emoji16]
Ja rozumem odwrotnie , że mówią dziewczynka a wyjdzie chłopak bo sisiak się gdzieś schował ale na odwrót [emoji33][emoji33] . Dziwne uczucie musi towarzyszyć rodzicom jak cały czas myślą ze noszą pod sercem Maje a wychodzi Gucio - tak jak by nie ich dziecko. Ja tak sobie myśle ze przy tej trzeciej ciąży a mam chłopca już i dziewczynkę może zrobimy sobie z mężem niespodziankę ale z drugiej strony będę nosić mała istotkę pod sercem i jak mam się do niej zwracać - takie dziwne. Ja już jak się dowiedziałam jaka jest płeć to od samego początku mówiłam po imieniu było to dla mnie takie naturalne.
Jak rodziłam córkę to w pokoju obok mnie leżała kobieta i dziecko miało już 3 dzień i jeszcze imienia mu nie nadała ta matka . Dziwne to dla mnie było.