reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Ja wczoraj płakałam bo miałam ochotę na naleśniki z Twarogiem i rodzynkami te konkretne z biedronki.
A wcześniej zjadłam śledzika i zagryzlam bula z dżemem wiśniowym.
Normalnie w życiu bym tak nie jadła, to są dopiero wyszukane smaki.
Natomiast dziś była faza na pierogi z mięsem [emoji12]
@godzbal czyli nie jedyna mam takie wyszukane smaki jak widać [emoji23]

@Velvetka niech sobie twój przybije pione z moim!! :D mówi że trzeciego dziecka nie będzie.. Kazałam mu przysięgać hahah

reklama
Witam się środowo. Wczoraj długo nie mogłam zasnąć, w nocy ciężko spałam. Sądzę, że to efekt oczywiście kiwabia na usg. Na szczęście jeszcze przed pracą będę to miała za sobą :)

Trochę mam mdłości, to pewnie ze stresu.

Edit: a mysle sobie, od stresuję się trochę i zrobiłam sobie takie mnismniusne śniadanko :D
IMG_20190703_064326.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć z rana! Wczoraj już niestety miałam problem, by wejść na forum, coś mają nie tak z serwerami. Dzisiaj na szczęście jestem tylko do 17 w pracy, więc trzymajcie kciuki, bym nie rozwaliła tego grajdołka [emoji23] właśnie próbuję wcisnąć śniadanie. Obiad mojemu ugotowałam, dzisiaj ma na bogato, bo krewetki z makaronem i warzywami w sosie pomidorowym. @Paryżanka tak mnie tknęła do roboty, że mu nawet pastę na kanapki zrobiłam [emoji23][emoji173]️
@Megan22 buła z pasztetem i kiszonym albo pomidorem, to moje smaki dzieciństwa [emoji16] kanapki z czymś innym nie istniały [emoji23]

@Jotka_Szczotka ja też zawsze chciałam 3jkę, więc liczę, że za drugim razem trafią się bliźniaki [emoji16] też mi się imię Róża podoba, moja chrzestna ma tak na imię i od małego chcę tak córę nazwać [emoji16] ale mam jeszcze dwa typy ;)
I trzymam kciuki za wizytę!

Witam się środowo. Wczoraj długo nie mogłam zasnąć, w nocy ciężko spałam. Sądzę, że to efekt oczywiście kiwabia na usg. Na szczęście jeszcze przed pracą będę to miała za sobą :)

Edit: a mysle sobie, od stresuję się trochę i zrobiłam sobie takie mnismniusne śniadanko :DZobacz załącznik 993335
Zazdroszczę Ci, że możesz jeść awokado. Przed ciąża jadłam codziennie, teraz nie mogę na nie patrzeć :( mam nadzieję, że niedługo to przejdzie, bo przecież to samo zdrowie !
Powodzenia na

Edit: a mysle sobie, od stresuję się trochę i zrobiłam sobie takie mnismniusne śniadanko :DZobacz załącznik 993335
Zazdroszczę, że możesz jeść awokado, przed ciąża jadłam codziennie, teraz nie mogę nawet na to zdjęcie patrzeć;p mam nadzieję, że niedługo to przejdzie bo przecież awokado to samo zdrowie!
Powodzenia na wizycie, będzie dobrze :))

Cześć z rana! Wczoraj już niestety miałam problem, by wejść na forum, coś mają nie tak z serwerami. Dzisiaj na szczęście jestem tylko do 17 w pracy, więc trzymajcie kciuki, bym nie rozwaliła tego grajdołka [emoji23] właśnie próbuję wcisnąć śniadanie. Obiad mojemu ugotowałam, dzisiaj ma na bogato, bo krewetki z makaronem i warzywami w sosie pomidorowym. @Paryżanka tak mnie tknęła do roboty, że mu nawet pastę na kanapki zrobiłam [emoji23][emoji173]️
@Megan22 buła z pasztetem i kiszonym albo pomidorem, to moje smaki dzieciństwa [emoji16] kanapki z czymś innym nie istniały [emoji23]

@Jotka_Szczotka ja też zawsze chciałam 3jkę, więc liczę, że za drugim razem trafią się bliźniaki [emoji16] też mi się imię Róża podoba, moja chrzestna ma tak na imię i od małego chcę tak córę nazwać [emoji16] ale mam jeszcze dwa typy ;)
I trzymam kciuki za wizytę!
No ja nie byłam przekonana do tego imienia, ale syn sobie wybrał to niech będzie :) jak wogole mu się trafi siostra :D

Za niedługo dam znać co na wizycie.
Zazdroszczę Ci, że możesz jeść awokado. Przed ciąża jadłam codziennie, teraz nie mogę na nie patrzeć :( mam nadzieję, że niedługo to przejdzie, bo przecież to samo zdrowie !
Powodzenia na

Zazdroszczę, że możesz jeść awokado, przed ciąża jadłam codziennie, teraz nie mogę nawet na to zdjęcie patrzeć;p mam nadzieję, że niedługo to przejdzie bo przecież awokado to samo zdrowie!
Powodzenia na wizycie, będzie dobrze :))
No ja wciąga wszystkie możliwe warzywa... AWOKADO mogłabym jeść jak jabłko. :) dzięki. Zaraz wychodzę :)

reklama
Do góry