reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
W ogóle odkad wiem o ciąży to mega mocno drga mi powieka i to tylko jedna prawa. Dziś to dosłownie non stop ... mega irytujące. Wręcz prawie zamyka mi się sama drga kilka razy i puszcza. Ktoś się zna od czego to może być?:p
Nie tylko potas Ale głównie też magnez, najlepiej polykaj jakis czas potas z magnezem są takie preparaty co maja to i to w jednej tabletce. Ja lykam magnez codziennie bo miałam problem z nogami w nocy

Dziewczyny, uzupełniłam nasz tabelkę. Brakuje nam kogoś w dniacz 3,6,9,11,17,19,23,25,26,27 Nie ma nikogo chętnego rodzić w tych terminach???
Sporo dziewczyn jeszcze sie nie wpisało. Zapraszam :)

Generalnie nie byłam jeszcze na 1 wizycie wiec na razie z aplikacji mam jakiś druga połowa lutego ale dokładnie będę wiedzieć po wizycie (17.07) [emoji3]

Generalnie nie byłam jeszcze na 1 wizycie wiec na razie z aplikacji mam jakiś druga połowa lutego ale dokładnie będę wiedzieć po wizycie (17.07) [emoji3]
W pisałaś się na jakiś tam termin, już nie pamiętam, ale to później zawsze można pozmieniać spoczko. A mam do Ciebie jeszcze pytanie innego gatunku. Jak Tobie się żyje z Twoim imieniem?? :D wiem głupie pytanie, ale imię Róża wybrał mój syn i tak z ciekawości pytam :D

reklama
W pisałaś się na jakiś tam termin, już nie pamiętam, ale to później zawsze można pozmieniać spoczko. A mam do Ciebie jeszcze pytanie innego gatunku. Jak Tobie się żyje z Twoim imieniem?? [emoji1] wiem głupie pytanie, ale imię Róża wybrał mój syn i tak z ciekawości pytam [emoji1][/

Po pierwsze - bardzo lubię swoje imię
Po drugie- nie raz mi chyba pomogło w różnych sytuacjach
Po trzecie - chyba niesie te imię za sobą szczęście
Po czwarte chciałam nazwać tak moją córkę ale się zastanawiam czy papierologia i pomyłki mnie nie beda irytować
Po piąte - zajebiste imię [emoji23][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3].

Polecam z całego serca imię Róża

Do góry