reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ja też pochodzę z Mazur więc jadę prawie do siebie ;-) dogadalam się w pracy ze do konca wakacji popracuje. Po urlopie mi zostanie 6 tygodni :-D
No to do końca wakacji szybko ci zleci, tymbardziej ze teraz te 2 tyg urlopu [emoji41] mazury piękne [emoji7] rodzina męża pochodzi z mazur także mamy zawsze gdzie pojechać ale kawałek drogi tez mamy do pokonania [emoji86] mieszkamy w Katowicach :D u mnie jest tylko jakieś wieczorne wzdęcie :D pewnie koło 12 tyg cokolwiek będzie widać podobnie jak w pierwszej ciąży :D

Zrobię potem zdjęcie to Wam pokaże brzuszek. Podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi...
Ja mieszkam koło Ustki, a Ty?
@Maminek31 ja jeszcze nie mam, mam tylko po ciąży spożywczej ;) Skąd dokładniej jesteś, jeśli można wiedzieć? Też jestem znad morza :) ja jeszcze tydzień pracy i też zaczynam 2tygodniowy urlop, na który się doczekać nie mogę :D

Podmyc cię podmylam ale nie wysuszylam i nie rozchylalam warg pierwsze słyszę [emoji85] prędzej bym siebie osikala niż nalala do pojemniczka [emoji16]
Ja dziś byłam na wynikach i też sprawdzić chce progesteron przy okazji bo miałam ostatnio jakoś 19 a biorę teraz duphaston. Także warto w naszym przypadku kontrolować. A jeśli chodzi o mocz, to przed nasiusianiem do pojemnika podmylas się i osuszylas? Mi mówił żebym o tym pamiętała i jeszvze żeby rozchylic wargi sromowe przy siusianiu [emoji6][emoji6]

Mam wszystkie dzisiejsze wyniki robione w diagnostyce. Ufff moj progesteron dzieki dupkowi wzrósł z 19 na 27, będę spokojniejsza.

reklama
Do góry