reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Dziękuję niech rośnie [emoji23] ale zmartwil mnie wynik moczu bo mam białko [emoji44]muszę powtórzyć
Progesteron też średnio zadawalajacy biorę luteine i wynik zaledwie 22

Ostatnia edycja:
Dziękuję niech rośnie [emoji23] ale zmartwil mnie wynik moczu bo mam białko [emoji44]muszę powtórzyć
Ja dziś byłam na wynikach i też sprawdzić chce progesteron przy okazji bo miałam ostatnio jakoś 19 a biorę teraz duphaston. Także warto w naszym przypadku kontrolować. A jeśli chodzi o mocz, to przed nasiusianiem do pojemnika podmylas się i osuszylas? Mi mówił żebym o tym pamiętała i jeszvze żeby rozchylic wargi sromowe przy siusianiu [emoji6][emoji6]

Proponuje kochana sok z żurawiny pić cała ciąże - Piłam i nie miałam ani jednej infekcji w ciąży a to rzadkość. Ja mlwlasnie muszę sobie kupić i tez zacząć pic

Hej- w którym jesteś tyg ciąży i kiedyialas OM a owulacje. Ja jeszcE nie byłam na wizycie mam dopiero 17.07. Ja mam cykle ok 36 dniowe i aż o 2tyg mam różnicy w terminach porodu

OM 24 maja. Robilam testy owulacyjne i pozytywny wyszedl mi 5/06 wiec najpewniej 6/06 mialam owulacje. Cykle mam 27 dniowe zazwyczaj [emoji4] Wychodzi ze dzisiaj zaczynam 5 tydzien [emoji4]

Witam wszystkie nowe mamy.
Ja dziś zaczynam 2 tygodnie urlopu. Bardzo się cieszę bo końcówka miesiąca w pracy dała mi w kość. Na szczęście teraz 2 tygodnie laby. Jako ze mieszkamy nad morzem to jedziemy na tydzień na mazury. Tzn ja jadę z córeczka bo mąż pracuj następny tydzień. Planujemy wspólny urlop we wrzesniu- mam zamiar pracować do konca wakacji.
Dziś zaczęłam 9 tydzien- jak ten czas leci. Macie już brzuszki ciążowe? Mi wyskoczył nie wiadomo kiedy i już nie da się go ukryć...

reklama
Witam wszystkie nowe mamy.
Ja dziś zaczynam 2 tygodnie urlopu. Bardzo się cieszę bo końcówka miesiąca w pracy dała mi w kość. Na szczęście teraz 2 tygodnie laby. Jako ze mieszkamy nad morzem to jedziemy na tydzień na mazury. Tzn ja jadę z córeczka bo mąż pracuj następny tydzień. Planujemy wspólny urlop we wrzesniu- mam zamiar pracować do konca wakacji.
Dziś zaczęłam 9 tydzien- jak ten czas leci. Macie już brzuszki ciążowe? Mi wyskoczył nie wiadomo kiedy i już nie da się go ukryć...
No to do końca wakacji szybko ci zleci, tymbardziej ze teraz te 2 tyg urlopu [emoji41] mazury piękne [emoji7] rodzina męża pochodzi z mazur także mamy zawsze gdzie pojechać ale kawałek drogi tez mamy do pokonania [emoji86] mieszkamy w Katowicach :D u mnie jest tylko jakieś wieczorne wzdęcie :D pewnie koło 12 tyg cokolwiek będzie widać podobnie jak w pierwszej ciąży :D

Do góry