reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Mi różnie kalendarze pokazują bo jeden na koniec stycznia a drugi na początek lutego ;) Więcej moze się dowiem w środę na wizycie bo to będzie już 9+6, a ostatnio na wizycie serduszkowej lekarz terminu mi nie obliczał ...
Czyli jesteś 9+1,mi dziś wybiła 9+0 :D Mi na pierwszej wizycie w 6 tyg obliczył termin, ale potem następny -mój lekarz prowadzący wyliczył inaczej, wiec można sie pogubić o_O Najważniejsze żeby było ok, zazdroszczę wizyty juz w środę, ja następna mam dopiero 8/07, i będzie stres. Ostatnia ciąża mi obumarła. Wiec chciałabym baaardzo juz sprawdzić, czy maluszek ma sie dobrze <3 Masz jeszcze /juz dużo objawów?

reklama
Czyli jesteś 9+1,mi dziś wybiła 9+0 :D Mi na pierwszej wizycie w 6 tyg obliczył termin, ale potem następny -mój lekarz prowadzący wyliczył inaczej, wiec można sie pogubić o_O Najważniejsze żeby było ok, zazdroszczę wizyty juz w środę, ja następna mam dopiero 8/07, i będzie stres. Ostatnia ciąża mi obumarła. Wiec chciałabym baaardzo juz sprawdzić, czy maluszek ma sie dobrze <3 Masz jeszcze /juz dużo objawów?
To i tak masz szybko wizytę :) wczoraj byłam na wizycie, jestem 8t6d i nastepna wizyta to dopiero USG prenatalne 29 lipca... Pani doktor mówi, że lepiej unikać nadmiernych USG i chodzić co 3-4 tygodnie teraz.

Mi lekarz powiedział że dokładniej mi wyliczą na prenatalnych i tym będziemy sie sugerować :D i w sumie w pierwszej ciąży to co mi wyszło na pierwszych prenatalnych tak było do końca :D a młody sie urodzil dzień po terminie :D oczywiscie nie mówię tutaj gdyby co usg były jakieś duże odchylenia[emoji86]

@Søde85 teraz na pewno będzie wszystko dobrze[emoji173]️ czyli wizytujemy dzień po dniu :)

@godzbal na pewno już będzie cos widać[emoji7]

To i tak masz szybko wizytę :) wczoraj byłam na wizycie, jestem 8t6d i nastepna wizyta to dopiero USG prenatalne 29 lipca... Pani doktor mówi, że lepiej unikać nadmiernych USG i chodzić co 3-4 tygodnie teraz.
Mam tak szybko ze względu na polipa na szyjce macicy. Mieszkam w Danii i tu pierwsze usg to właśnie prenatalne, ale ja dostałam plamien w 6 tyg i ze względu na wcześniejszą historię dostałam skierowanie na usg. Teraz będę mieć w 10 tyg kontrolne, bo polipa trzeba monitorować. A czy jest różnica między zwykłym a dopochwowym jeśli chodzi o szkodliwość ? Bo mam nadzieje ze teraz juz bedzie przez brzuszek.

A ja jadę właśnie po wyniki do miasta bo do punktu gdzie oddawalam krew są wyniki a na stronie nie ma ją nie wiem [emoji85] ale się stresuję bo przy tych wszystkich wynikach robiłam też bete

reklama
Do góry