reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Nie dziwie się haha [emoji23] a mnie szlak trafia dziś znowu [emoji85] powiedzcie mi jako możliwe żeby na betę już czekać ponad dobę i nie znać wyniku [emoji22] już mnie nosi i wkrecam sobie jakieś głupoty piepszona diagnostyka do tej pory nie dodaje mi moich wyników z bety ani innych które robiłam nie dość że zapłaciłam 300zl to do tej pory nie mam wyników....
Nie stresuj się ja robiłam bete w diagnostyce kiedys to szybciej @ przyszedl niz wyniki [emoji23][emoji23][emoji23] A teraz z kolei jak robiłam w czwartek to wyniki na necie mialam w sobote, nieraz tak się zdarza niestety

reklama
Już nigdy nie zrobię wyników w diagnostyce następnym razem pójdę do szpitala do labolatorium
Nie stresuj się ja robiłam bete w diagnostyce kiedys to szybciej @ przyszedl niz wyniki [emoji23][emoji23][emoji23] A teraz z kolei jak robiłam w czwartek to wyniki na necie mialam w sobote, nieraz tak się zdarza niestety

Hej dziewczyny,
Czytam Was juz od jakiegoś czasu, ale nie mogłam sie zdecydować czy do styczniowek czy tutaj? o_O Termin mam na 31/1/20, ale ponoć przy pierwszym porodzie lubi sie on nieco odwlekać, a nawet tak bym wolała, bo sama się urodziłam na początku lutego:-D
Są tu jakieś zbłąkane z terminem na 31/1? ;)
Mi różnie kalendarze pokazują bo jeden na koniec stycznia a drugi na początek lutego ;) Więcej moze się dowiem w środę na wizycie bo to będzie już 9+6, a ostatnio na wizycie serduszkowej lekarz terminu mi nie obliczał ...

Heeeeej :)
Wygląda na to, że wpisuję się w grono lutowych mam 2020 :)
Chociaż tak naprawdę czekam na pierwszą wizytę 2/07 - wtedy będzie to 5t4d wg OM :) Ciekawe czy będę miała szansę cokolwiek zobaczyć :)Jak to było u Was z pierwszym usg?
Do tej pory robiłam tylko bete, 24/06 wynik 2493, dwa dni później 5725 , czyli chyba w normie :)
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki ;)

Bardzo mi przykro ale ja też przez to przechodziłam, beta zaczęła spadać w 7 tygodniu.
Teraz na razie niby wszystko okej ale czekam na wizytę bo jak nie zobaczę to się nie uspokoje
Dziewczyny wynik 57 :( Rycze i nic wiecej... Polka zadzwoniła, wszystko wytłumaczyła... W czwartek wizyta kontrolna i mowi ze czasem cuda sie zdarzaja, ze znow pobiora krew i spr czy hormony ciazowe spadly, ale czasem moze byc cud kto wie. Choc przy spadku 183 na 57 to....

Jest serducho! Szkrab ma 8mm. Według OM termin na 15.02, wg usg 16.02. :) :) :)
Gratuluję!
Ja prosto z pogrzebu, drugi w tym tygodniu masakra. Ehhh jakie te życie kruche....

Czekam na wizytę. Zaraz wchodzę.
Dziś obudziłam się że strasznym bólem głowy. Boli cały czas.

Może usłyszę serduszko, trzymajcie kciuki bo mam stresa.
Trzymam kciuki! I czekam na wiesci
Hej dziewczyny,
Czytam Was juz od jakiegoś czasu, ale nie mogłam sie zdecydować czy do styczniowek czy tutaj? o_O Termin mam na 31/1/20, ale ponoć przy pierwszym porodzie lubi sie on nieco odwlekać, a nawet tak bym wolała, bo sama się urodziłam na początku lutego:-D
Są tu jakieś zbłąkane z terminem na 31/1? ;)
Hej :) tak was czytam od początku jak podejrzewałam ciąże i ciagle sie zastanawiałam czy pisać :D na początku byłam zdania że pisanie na forum daje więcej stresu bo są różne historie i przypadki a wiadomo jak to my kobietki, lubimy sie nakręcać :D ale z drugiej strony można przeżywać to samo, cieszyć sie z kolejnych tygodni i wspierać :) jestem mamą lipcowego chlopaka z 2017 r i mam super kontakt z niektórymi dziewczynami z tego okresu forumowych lipcowych mam :) ze śląskimi mamusiami sie nawet umawiamy na spotkania także mam nadzieję ze i tu znajdę fajne dziewczyny do pogadania :D a może i później zrobi sie również wątek zamknięty żeby było raźniej pisać i wrzucać zdjęcia? :) widzialam że poprzednie miesiące też sie w którymś momencie przenosily na zamknięty :)
A co do ciąży u mnie jest 7t5d, 21 czerwca mialam wizyte i juz biło serduszko [emoji173]️ 9 lipca kolejna wizyta :D termin jak narazie 9.02 :)
Mam nadzieje ze szybko sie tu wkręce [emoji41]:D

Gabi gabi - super że serduszko sie pokazalo, gratulacje, niech teraz pięknie rośnie [emoji173]️

Wesa - powodzenia na wizycie :)
Chociaż tak naprawdę czekam na pierwszą wizytę 2/07 - wtedy będzie to 5t4d wg OM :) Ciekawe czy będę miała szansę cokolwiek zobaczyć :)Jak to było u Was z pierwszym usg?
Do tej pory robiłam tylko bete, 24/06 wynik 2493, dwa dni później 5725 , czyli chyba w normie :)
Witam wszystkie przyszłe mamy zapraszam do wpisania się na listę lutowych mam w osobnym temacie. :)

Cześć :) gratuluję. Wizytujemy w ten sam dzień tyle że u mnie będzie 6t4d :)

reklama
Do góry