paulina.blachut
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam kolejną wizytę 26.07 I też będzie 12 tydzień hihiDzień dobry, dzień dobry, dziś miałam pierwsza wizytę, 8 tydzień, serducho wali, 17mm. Termin 5 luty 2020. Dostałam skierowanie na krew i mocz. Następna wizyta w 12 tygodniu czyli 26 lipca :-)Zobacz załącznik 990543Zobacz załącznik 990544
Hej laski! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji16] ja wyjątkowo wstałam w dobrym humorze, niedługo zbieram się do pracy.
@Kasia654 cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok i że wychodzicie do domu
Mnie, jeśli wszystko będzie ok oczywiście, to 12tc przypada na 6.08. A prenatalne robi się w 12tygodniu? Czy po 12?
Bafinka dziekuje za odp, moj nick to AsiaIN a lekarz w jakim sensie przeciagal? Nie dal jakis lekow tak? Progesteronu?
Rozumiem...ech ciezkie to wszystko...Dawał nadzieję mówił że będzie wszystko ok ze napewno owu była pozniej.. nie kazał się nastawiać na najgorsze.. więc później kiedy już nie było nadziei ciężko było w to wszystko uwierzyć...
Dawał nadzieję mówił że będzie wszystko ok ze napewno owu była pozniej.. nie kazał się nastawiać na najgorsze.. więc później kiedy już nie było nadziei ciężko było w to wszystko uwierzyć...