reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

To mi ulzylo ;-) ja od 1 lipca będę na urlopie więc będę miała czas. A Wasi mezowie/partnerzy już wiedzą?
Maminko, biedna ty chorutka kuruj się. Ja też idę 3lipca dopiero na usg. Bo właśnie chcę już usłyszeć serduszko. :) termin z OM mm na 5.02 więc idę jeszcze później niż ty. :p

reklama
Mój stary już wie od początku, no ona też uczestniczył w tym wszystkim... My się prawie 2lata staraliśmy więc wiesz :p i wie już też nasz synek... :)

Część Dziewczyny, witam się nieśmiało, dziś zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski:) OM 2.05, więc termin na początek lutego, ok.5.02. jestem już po jednej stracie, więc mam nadzieję, że tym razem będzie nudno i bezproblemowo i tego też Wam życzę;)

Cześć dziewczyny, nie odzywałem się wczoraj bo mnie angina dopadła wczoraj i rozlozyla na łopatki :-(
Dzis do pracy niestety. Termin wyliczony u mnie w apce pokazuje 10.02.2020.
Do lekarza wybieram się na początku lipca- będzie to około 8 tygodnia. Nie chce iść za szybko, chciałabym już zobaczyć serduszko.
Nie za późno wg Was?
Biedna
Mój stary już wie od początku, no ona też uczestniczył w tym wszystkim... My się prawie 2lata staraliśmy więc wiesz [emoji14] i wie już też nasz synek... :)
Laaaa u nas też w domu wiedzą
Część Dziewczyny, witam się nieśmiało, dziś zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski:) OM 2.05, więc termin na początek lutego, ok.5.02. jestem już po jednej stracie, więc mam nadzieję, że tym razem będzie nudno i bezproblemowo i tego też Wam życzę;)
Gratulacje współczuję straty będzie dobrze

Ja się witam dziś zapowiada się piękny dzień synek spał prawie całą noc tylko 2 razy wstał na picie a wstał i 6.37 i mnie obudził a ja na 7 do pracy oczywiście spóźniona przyjechalam ale kierownik zawsze przymruza na to oko dziś wizyta niemoge się doczekać. U mnie tak szybką no poprzednia ciąża była na podtrzymania do 12 tygodnia

Hej ;) Mi się spało bardzo długo ;)
Mój mąż też wie od samego początku, ale oczywiście mi nie dowierzał :p dopiero musiałam pokazać wyniki ;) za tydzień teściowie chcą robić grila na którym bedą też moi rodzice i chcemy wtedy podzielić się z nimi tą nowiną ;)

Hej, no ja to poczekam z informowaniem bliskich do tego 17 kiedy idę na usg. No mąż wie, ale to chyba normalne, że przed nim nie będę ukrywać. @zaczarowanaKicia ja też mam dupka już od poniedziałku wdrożonego, bo mi kazał przyjść jak tylko będę w ciąży. Mi coś kropelki krwi lecą z nosa codziennie.

U mnie powiem mężowi w przyszła srode- mamy takie małe święto i zostawię ta nowinę na ta okazję. Staraliśmy się dość krótko i mam nadzieję że się nie domyśla.
Powiedziałam rano coreczce- mała ma 2 lata i 8 miesięcy, a ona na to że nie chce braciszka ani siostrzyczki ;-)

Witaj i rozgaszczaj się %) mamy ten sam termin :)
Ja się witam dziś zapowiada się piękny dzień synek spał prawie całą noc tylko 2 razy wstał na picie a wstał i 6.37 i mnie obudził a ja na 7 do pracy oczywiście spóźniona przyjechalam ale kierownik zawsze przymruza na to oko dziś wizyta niemoge się doczekać. U mnie tak szybką no poprzednia ciąża była na podtrzymania do 12 tygodnia

No ja zobaczę dziś jak ten progesteron...

U mnie powiem mężowi w przyszła srode- mamy takie małe święto i zostawię ta nowinę na ta okazję. Staraliśmy się dość krótko i mam nadzieję że się nie domyśla.
Powiedziałam rano coreczce- mała ma 2 lata i 8 miesięcy, a ona na to że nie chce braciszka ani siostrzyczki ;-)
Mój syn jak miał 2lata to uważam że. Kot go przyniósł i jak Mo powiedziała że będzie dzidzia to poszedł do kota, stukal go palcem w głowę i mówię "kota, dzidzia nie" :D

reklama
Witaj i rozgaszczaj się %) mamy ten sam termin :)

No ja zobaczę dziś jak ten progesteron...

Mój syn jak miał 2lata to uważam że. Kot go przyniósł i jak Mo powiedziała że będzie dzidzia to poszedł do kota, stukal go palcem w głowę i mówię "kota, dzidzia nie" :D
Dobre fajny ten twój synek[emoji4] a ja już pod gabinetem stres straszny

Do góry