reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
8 tydzień

8 tydzien i 4 dzień :) drugie ale 1 usg miałam w 5 tygodniu i jeszcze nic nie było widać.
Pytam bo u mnie nic na ten temat nutę powiedziała lekarka a mój mąż powiedział że mu się przypomniało że jego ojciec miał rodzeństwo bliźniaków ale umarli od razu ... Ale sieje taką panikę ze biorę twą opcje pod uwagę choć wolałabym nie ze względu na problemy z sercem wersje ciążowa w poprzedniej ciąży

Dzięki. Ech ciezko na sercu. Wczoraj robilam test specjalnie to piekne dwa tluscioszki wyszly. Juz nawet jak czytalam w necie to o pozamacicznej...masakra lepiej nie czytac takich rzeczy....
Nie czytaj neta bo tylko się człowiekowi pogarsza.... Ja na początku jak się tak martwiłam i miałam dola bo to czekanie zabija po prostu to czytałam listę imion i poprawiło mi to humor i troche pozytywniejsze spojrzenie dało na sytuację

Ale narobilam Sobie apetytu już nawed nie pamiętam kiedy jadłam golabki
Ja od rana intensywnie w garach bo zachciało mi się gołąbków. Teraz jednak mi się zmieniło bo tak mnie muli że nie mogę myśleć o jedzeniu nawet ... mam nadzieje, że się odmieni bo się narobiłam [emoji14] ale mąż i syn zajadają się to najważniejsze :) już jutro wizyta. Mam motyle w brzuchu hyhyZobacz załącznik 989046

U nas masakra dziecko mi się zepsuło spać niechce idzie o 23 a o 4 na nogach umieram normalnie ale zato apetyt dopisuje mu i je więcej odem ie plcy padają dziś było gorąco a ja w kurtce bo marzyłam chyba się przeziebilam [emoji32]

U nas masakra dziecko mi się zepsuło spać niechce idzie o 23 a o 4 na nogach umieram normalnie ale zato apetyt dopisuje mu i je więcej odem ie plcy padają dziś było gorąco a ja w kurtce bo marzyłam chyba się przeziebilam [emoji32]
Ej no gdzie choróbsko, bierz się w garść, herbatka z cytryną, sokiem malinowym i imbirem, brzdąca mężowi sprzedaj i sama do wyra się grzać.

reklama
Do góry