V
Vel
Gość
Szkoda, a plemienia się utrzymują czy przeszły narazie?Dopiero w sobote mam wizytę u Polskiej dr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, a plemienia się utrzymują czy przeszły narazie?Dopiero w sobote mam wizytę u Polskiej dr
Poki co ustaly. Wrocilam i poleguje sobie...Szkoda, a plemienia się utrzymują czy przeszły narazie?
A wyniki bety będziesz miała dopiero w szpitalu do wglądu?Poki co ustaly. Wrocilam i poleguje sobie...
Teraz robię LOST IN TIME ale wzór nie dla mnie męczy mnie strasznie.
Tak w srode. I wtedy zrobia nastepna.A wyniki bety będziesz miała dopiero w szpitalu do wglądu?
To leż i się nie ruszaj póki co do środy.Tak w srode. I wtedy zrobia nastepna.
Dzięki. Ech ciezko na sercu. Wczoraj robilam test specjalnie to piekne dwa tluscioszki wyszly. Juz nawet jak czytalam w necie to o pozamacicznej...masakra lepiej nie czytac takich rzeczy....To leż i się nie ruszaj póki co do środy.
Ja muszę ją skończyć, i jeszcze dwie, na prezent pod choinkę, niby jeszcze dużo czasu, ale może być tak, że obudzę się z ręką w nocniku. Haftować próbowałam, nawet coś mi się udało, ale szydełko to moja domena i uczę się na drutach.Mnie też strasznie męczył. Wzór piękny, ale dałam sobie siana z nim. Ja dzisiaj jestem na etapie haftowania (nie do kibelka [emoji16]) Zobacz załącznik 989576
Nie czytaj internetów, bo w naszym stanie internety szkodzą [emoji12] Pooglądaj seriale, poczytaj książki, pomaluj paznokcie czy coś co Cię zajmie. Już jedną dziewuchę jakaś konowałka na łyżeczkowanie wysyłała, a tam dzidzia, także bądź dobrej myśli, a w środę możesz podpytać o luteinę czy coś w tym stylu.Dzięki. Ech ciezko na sercu. Wczoraj robilam test specjalnie to piekne dwa tluscioszki wyszly. Juz nawet jak czytalam w necie to o pozamacicznej...masakra lepiej nie czytac takich rzeczy....
Dziękuję za otucheNie czytaj internetów, bo w naszym stanie internety szkodzą [emoji12] Pooglądaj seriale, poczytaj książki, pomaluj paznokcie czy coś co Cię zajmie. Już jedną dziewuchę jakaś konowałka na łyżeczkowanie wysyłała, a tam dzidzia, także bądź dobrej myśli, a w środę możesz podpytać o luteinę czy coś w tym stylu.