reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Cześć Dziewczyny! W końcu i ja się przywitam:) Bo obeserwuję Was już od pewnego czasu. Z OM termin wychodzi mi na 04.02 a z USG na 06.02. Jestem mamą 10 latka, ale też już po jednej ciąży biochemicznej i 2 poronieniach zatrzymanych. W związku z taką historią nie chciałam się ujawniać wcześniej;) Ciąże potwierdzoną przez lekarza miałam 05.06, ale był tylko pęcherzyk. Byłam tak wcześnie, ponieważ potrzebowałam leków. Przyjmuję magnez, Acard 75 oraz kwas foliowy 5mg. We wtorek byłam na ponownym USG i widziałam już dzidziusia 8,1 mm z bijącym serduszkiem:) Mąż dowiedział się o wszystkim od razu, druga byłą księgowa:) bo jestem na własnej DG i musiałam szybko się poradzić;) Od środy wie nasz synek, który bardzo bardzo czekał na rodzeństwo. I postanowiliśmy mu powiedzieć o tym w zakończenie roku szkolnego, trochę jako "wisienka na torcie" do tych wszystkich miłych rzeczy tego dnia:)
Życzę wszystkim spokojnej ciąży:)
A dziś wizytującym samych dobrych wieść:)

Witaj, i rozgaszczaj SIĘ.. :)
No więc po dzisiejszej wizycie wiem że jestem w 5 tyg było widać pecherztyk zoltkowy ale jeszcze bez dzidzi jednak lekarka powiedziała że do tyg się pewno pojawi dziś betę miałam 3489
No to wszystko idzie w dobrym kierunku...:)

Dziewczyny czynu... Mój dzieć mnie tak doświadcza, że aż się boję co to będzie później... Ledwo przeżyłam w robocie zamiast na obiad usnelam w gabinecie. Na siedząco. Na szczęście nikt mnie nie nakrył, nie zdążyłam zrobić całej roboty co trzeba... Masakra ja nie wiem co to dalej będzie. Miałam dziś z szefową pogadać, ale nie miałam czasu, potem ona wyszła do domu... W poniedzial k się rozmowie.

Ja poki co z objawow to non stop dzien i noc moge chodzic do wc i piersi mnie troche bola. Podbrzusze czasem tez dokucza bo pobolewa, ale poki co żadnych mdlosci itd

reklama
Hej dziewczyny :) poranne czułe powitanie z toaletą to już u mnie norma :( mam nadzieję że niedługo to minie. Od słodyczy mnie mdli, za to dopiero wsunelam kilka ogorkow kiszonych i mam mega ochote na koreczki sledziowe, ktorych niestety u nas brak :( moze ktos bedzie lecial z pl i mi przywiezie [emoji848]w obu ciazach nie moglam sie oprzec slodyczom i mam 2 corki, wiec jakby tak wierzyc w przepowiednie to szykuje mi sie syn. Zobaczymy jak to sie sprawdzi. [emoji6][emoji6]

Do góry