reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Właśnie dryloalam czeresnie. Kupiłam wczoraj u koleżanki u której brałam rok temu też... No ja pierdziele prawie w każdej był robal... Masakra, jakiś ten tydzień do doopy jest nawet czereśnie kupiłam do D... Masakra...

reklama
A mi tak lekarz w poprzedniej ciąży ciągle trąbił że nie wolno brzucha wystawiać na słońce. Byłam nawet w zeszłą niedzielę nad wodą i koszulki nie sciagnelam. Teraz to już sama nie wiem jak to z tym jest
Mi lekarz mowil ze mozna, ale nie lezec plackiem w godzinach kiedy slonce jest najmocniejsze, smarowac sie kremem i pic duzo wody niegazowanej. Ja w obu ciazach ciagle chodzilam na plaze, albo nad jezioro. Corki zdrowe, ja rowniez zadnych komplikacji nie mialam. Teraz rowniez nie mam zamiaru rezygnowac z wakacji :)

Mi lekarz mowil ze mozna, ale nie lezec plackiem w godzinach kiedy slonce jest najmocniejsze, smarowac sie kremem i pic duzo wody niegazowanej. Ja w obu ciazach ciagle chodzilam na plaze, albo nad jezioro. Corki zdrowe, ja rowniez zadnych komplikacji nie mialam. Teraz rowniez nie mam zamiaru rezygnowac z wakacji :)
Dobrze że mnie ktoś z tego wyprowadził bo ja myślałam że kategorycznie nie można. To w niedzielę jadę i ubieram strój! :)

reklama
Hej,
Wczoraj wróciłam z pracy o 18, położyłam się spać o 20 i wstałam o 6;45. Mam ogromny problem z sennością, najchętniej spałabym całymi dniami. Jutro będę miała pierwsze usg.

@Koliberka u mnie wie partner, siostra, mama, dziadkowie. Musiałam powiedzieć szefowej. W pracy nie mówię nikomu, dopóki nie zacznie wychodzić brzuch.:)

Do góry