Jotka_
Fanka BB :)
Właśnie dryloalam czeresnie. Kupiłam wczoraj u koleżanki u której brałam rok temu też... No ja pierdziele prawie w każdej był robal... Masakra, jakiś ten tydzień do doopy jest nawet czereśnie kupiłam do D... Masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyś Sosenka dzisiaj otwarta czy zamknięte wszystko na mieście dzisiaj?Właśnie dryloalam czeresnie. Kupiłam wczoraj u koleżanki u której brałam rok temu też... No ja pierdziele prawie w każdej był robal... Masakra, jakiś ten tydzień do doopy jest nawet czereśnie kupiłam do D... Masakra...
Justyś Sosenka dzisiaj otwarta czy zamknięte wszystko na mieście dzisiaj?
Mi lekarz mowil ze mozna, ale nie lezec plackiem w godzinach kiedy slonce jest najmocniejsze, smarowac sie kremem i pic duzo wody niegazowanej. Ja w obu ciazach ciagle chodzilam na plaze, albo nad jezioro. Corki zdrowe, ja rowniez zadnych komplikacji nie mialam. Teraz rowniez nie mam zamiaru rezygnowac z wakacjiA mi tak lekarz w poprzedniej ciąży ciągle trąbił że nie wolno brzucha wystawiać na słońce. Byłam nawet w zeszłą niedzielę nad wodą i koszulki nie sciagnelam. Teraz to już sama nie wiem jak to z tym jest
Sosenka zawsze jest otwarta, x)
Otwarta dzisiaj od 10-21
To jede, bo mam ochotę na lody pistacjowe!
Dobrze że mnie ktoś z tego wyprowadził bo ja myślałam że kategorycznie nie można. To w niedzielę jadę i ubieram strój!Mi lekarz mowil ze mozna, ale nie lezec plackiem w godzinach kiedy slonce jest najmocniejsze, smarowac sie kremem i pic duzo wody niegazowanej. Ja w obu ciazach ciagle chodzilam na plaze, albo nad jezioro. Corki zdrowe, ja rowniez zadnych komplikacji nie mialam. Teraz rowniez nie mam zamiaru rezygnowac z wakacji