Colorado1989
Fanka BB :)
Hej, ja Ciebie też kojarzę, ale wydaje mi się, że z któregoś staraczkowego wątku byłam sierpniówką.Jaju mogę być ja. . Jak masz tak ciągle pisać o tym. To już niech będzie...
Właśnie też nie wiem. Dla mnie to trochę obdzieranie się z prywatności co innego jak sobie piszesz w temacie ciężko wyłapać cośkonkretnego w takim natłoku... A tak to wszyscy mają wszystko jak na talerzu... Dziś nie tak...
Nas obudził znowu kolejna noc z rxetu dacie ryja jakiś gowniarzy... No masakra ok 3w nocy pod naszymi oknami urządzają sobie schadzki i się dra, gadają o cpaniu, ruchaniu... Ostatnio bardzo wyraźnie wszyscy słyszeli jak dziewczyna mówiła "no zdejmuje te spodnie to opier****ci tą gałe... No ludzie.... Masakra totalna.... Już pare razy miałam dzwonić na policję, bo to uszy wiednac spać się nie da... Ale mąż mi mówi zamknij okno daj se spokój... Masakra.... I gotujemy się w pokoju bo okna otworzyć nie można...
Taka miałam ciężka noc dzisiaj znowu szok... Wstawalam siku, Ci darli ryja, gorąco jak skurczybyk.. Masakra... Dobrze ze dziś jedziemy do mojej babci zrobimy sobie grilla... To trochę głową odsapnie.
witaj kochana miło że jesteś
Mi tam z tego nic nie wyszło. Wyszlotakjak w kalkuratorach internetowych, a m wyliczył mi 4dni pozniej... Nie wiem z czego bo na tym jej usg to nic nie było
Część. Kojarzę Cię chyba z wrześniowek albo z którejś innej gdy byłam w ciąży i nie wyszło.
Przykro mi, że nie wyszło poprzednio. Długo czekaliście na wznowienie starań?