reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dlaczego na usuniecie ? Jeżeli to była bardzo wczesna ciąża to organizm sam powinien się oczyścić, beta spadnie przyjdzie okres i po okresie na kontrolę do gina.
Wiesz czasami nie jest to takie oczywiste, o to mi chodzi żeby się skonsultować z lekarza, źle się wyraziłam. Organizm nie zawsze się pozbywa sam.... A potem możemy być problem...

reklama
Konsultacja z lekarzem to na pewno i to jak najszybciej żeby nie było żadnych komplikacji.
Lepiej mieć pewność że jest wszystko okej.
Wiesz czasami nie jest to takie oczywiste, o to mi chodzi żeby się skonsultować z lekarza, źle się wyraziłam. Organizm nie zawsze się pozbywa sam.... A potem możemy być problem...

Moja siostra straciła macice przez taką ciążę właśnie. Nie wiedziała że jest wogole w ciąży, poprostu nie miała okresu... I po jakimś czasie zaczął ja boleć brzuch okazało się że organizm się wcale nie oczyścil sam... I zaczęły się już pewne procesy.... Niestety. Dlatego uważam że jak już się wie powinno się iść na konsultacje, wziąść jakieś leki na wywołanie. I tp.

Dziś zrobiłam ponownie betę. Dla pewności bo ja nic nie czuję. Ani piersi , ani mdłości. Nic. Brzuch mnie tylko boli. I tyle . Wynik dużo mniejszy niż ostatnio . Dla przypomnienia pierwsza bhcg coś koło 78 , dziś 26, 22.

U mnie chyba wszystko jasne ...
Powinnam tu zacytować słowa jotki, bo dopadnie to samo miałam napisać. Dopiero przeżywałam to z przyjaciółka która ma już dwa małe diabełki i wyszła jej blada kreska. Ja w tym samym czasie jak nam ja wysłała, czekałam na pierwsza wizytę do gina i byłam niemiłosiernie zła ze życie jest takie niesprawiedliwe. Przyjaciółka mi tu płacze ze się chyba zabije z powodu 3 dziecka, a ja pewnie zaraz wejdę i usłyszę ze puste jajo lub jeszcze coś innego (na szczęście okazało się ze fasolka była i serduszko biło). A jak się okazało na drugi dzień, kolejny test wyszedł negatywny. I tez nie wiedziałam co jej napisać, dopiero mimo wszystko jej gratulowałam a teraz mam jej gratulować ze jednak ciąży nie ma? W każdym razie, Tobie po prostu życzę, żeby było po twojej myśli :) I idź do przodu, nie oglądając się ...

Witam po roku starań i zabiegu sonoshc udało się zajść w drugą ciążę. Mam synka 5 lat . Jeszcze nie potwierdziłam mojego szczęścia u lekarza ale jestem dobrej myśli.
Witaj Kochana ja mam synka 4lata. Prawie dwa lata starań i 3 cykl z clo i bach udało się :) synek bo dzie miał rodzeństwo. Tobie Gratuluję ogromnie! Wszystko będzie dobrze :)
Cześć! Witaj w klubie, też jeszcze nie miałam wizyty, idę w piątek :)
Czekam na te Twoja wizytę!
Ja z piątek robię badania. :)

reklama
Witaj Kochana ja mam synka 4lata. Prawie dwa lata starań i 3 cykl z clo i bach udało się :) synek bo dzie miał rodzeństwo. Tobie Gratuluję ogromnie! Wszystko będzie dobrze :)

Czekam na te Twoja wizytę!
Ja z piątek robię badania. :)

Mam o 8:40, to dam znać od razu po. Może akurat będzie coś widać. Oczywiście o ile zrobi mi usg, bo idę na NFZ do naszej przychodni ;) jak nie, to tego samego dnia spróbuję złapać kogoś prywatnie [emoji16] bo bez zdjęcia nie wyjdę (potrzebne mi do kartki na prezent dla mojego) [emoji16]

Do góry