Bafinka
Fanka BB :)
I ty już serduszko słyszałaś?
Też mialam 1.05 początek cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mialam 1.05 początek cyklu
Widziałam, bo niestety u tej gin która mi srobila usg nie było opcji słuchania... Eh... Ale serduszko było już w piątek widaćI ty już serduszko słyszałaś?
Ja tak samo mialam w ciazy z corkami mialam cere idealna wlosy paznokcie tak samo w super kondycji, wiec ja w te przepowiednie nie wierze. Tez mi mowili ze np jak sie ma zgage to dziecko urodzi sie z wloskami a u mnie bylo na odwrot przy 1 corce zero zgagi a urodzila sie malym kudlaczkiem, przy 2 mialam okropna zgage a corcia lysa [emoji1787] jedyne co sie sprawdzilo to ze w obu ciazach mialam ochote na slodkie a to podobno na dziewczynki wogole u mnie z dzieciaczkami to co 5 lat roznicy. Jak sie malenstwo urodzi to mlodsza bedzie miala 5 a starsza 10.nie sprawdza się. kiedy byłam z córką w ciąży wręcz promieniałam
Też mam siostrę 5 lat starszą i 5 lat młodszą [emoji16]Ja tak samo mialam w ciazy z corkami mialam cere idealna wlosy paznokcie tak samo w super kondycji, wiec ja w te przepowiednie nie wierze. Tez mi mowili ze np jak sie ma zgage to dziecko urodzi sie z wloskami a u mnie bylo na odwrot przy 1 corce zero zgagi a urodzila sie malym kudlaczkiem, przy 2 mialam okropna zgage a corcia lysa [emoji1787] jedyne co sie sprawdzilo to ze w obu ciazach mialam ochote na slodkie a to podobno na dziewczynki wogole u mnie z dzieciaczkami to co 5 lat roznicy. Jak sie malenstwo urodzi to mlodsza bedzie miala 5 a starsza 10.