reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Dziewczyny a was pobolewa podbrzusze ja od tygodnia mam tak że albo z jednej albo z drugiej strony boli mnie tak jakby jajnik najbardziej przez wieczór ale dziś już daje o sobie znać [emoji849] kurde nie pamiętam czy miałam tak przy córce [emoji44]

reklama
Dziewczyny a was pobolewa podbrzusze ja od tygodnia mam tak że albo z jednej albo z drugiej strony boli mnie tak jakby jajnik najbardziej przez wieczór ale dziś już daje o sobie znać [emoji849] kurde nie pamiętam czy miałam tak przy córce [emoji44]
Wczoraj się mnie dr pytał czy mnie tak po bokach boli, jak mu potwierdziłam stwierdził, że to dobry znak.

To chyba normalne że trochę pobolewa bo wszystko tam się rozciąga mogą boleć wiązadła.. niepokojące są skórze albo bóle jak na okres.. będzie dobrze poprostu dzidzia rośnie [emoji4]

Dzięki ja już chyba swiruje [emoji44][emoji2960] ale to wszystko przez to że 1 ciążę poronilam a druga ciąża zakończona happy endem do 6 Msc musiałam brać duphaston
To chyba normalne że trochę pobolewa bo wszystko tam się rozciąga mogą boleć wiązadła.. niepokojące są skórze albo bóle jak na okres.. będzie dobrze poprostu dzidzia rośnie [emoji4]

Dzięki ja już chyba swiruje [emoji44][emoji2960] ale to wszystko przez to że 1 ciążę poronilam a druga ciąża zakończona happy endem do 6 Msc musiałam brać duphaston
Wiem kochana co czujesz ja mam za sobą 2 poronienia i ciążę pozamaciczna z pękniętym jajowodem i krwotokiem... Więc mam sporo wiedzy i łatwo doradzić ale wiem jaka jest praktyka ... Stres aż do porodu... Ale staraj się myśleć pozytywnie dzidzia odbiera twoje emocje.. będzie dobrze!!! Musi być!

Mnie tez boli. W pierwszej ciąży nic mnie nie bolało, teraz dosłownie codziennie pod wieczór boli mnie podbrzusze po prawej stronie.

Mnie bolało przez pierwsze 4 tygodnie teraz jest spokój :) nam nadzieje że to nie świadczy o niczym niepokojącym :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry