reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Dzień dobry, następny dzień pracy. Dziś to już trzeba się wziąść za robotę :) już naumawialam sobie pacjentów, już im naoviecywalam dziś zajęcia to teraz trz ba pracowac :) noc spokojna, nawet zmarzlam trochę w pewnej chwili, aż dygotalwm i szvz kalam zębami... narazie bez mdłości, ale jeszcze nic nie jadłam, a więc wszystko może się zmienić jeszcze.

Witam się i ja.. z nerwów już po piętek się obudziłam...oszaleje do wizyty .. jeśli jedzie wszystko ok jutro wyjeżdżam na wakacje a jeśli nie będzie ok to nie wiem co zrobię bo dzieci są tak zastawione... Ech...

Jotka szczotka miłej pracy życzę, ja idę syna do szkoły zaprowadzić a potem też do pracy

Dzień dobry kochane [emoji8] życzę miłego i spokojnego dnia. Tym co w pracy aby się nie przemęczały, a tym co wizytują samych dobrych wiadomości [emoji8]

Cześć piękne! Witamy kolejny piękny dzień :) wcinam śniadanie, spacer z psem i na 10 do pracy, jeszcze tylko jutro i dluuuugi weekend [emoji16]
@Jotka_Szczotka z Romci niezła lala :D ja w nocy spałam pod kołdra, więc też musiało być mi zimno [emoji848]
@Bafinka słoneczko, będzie wszystko dobrze, czuje to w kościach [emoji253]
@nutka83 dla Ciebie również miłego [emoji173]️

Dzień dobry Dziewczyny! Ostatnia dwunastka przede mną! Wytrwałam! :D jeszcze tylko jutro do 15, na 16:50 wizyta i też weekenduje się :) dobrego i spokojnego dnia wszystkim ;) ja właśnie uciekam do pracy

Kalkulator pokazuje równo 7 TC pierwszy dzień cyklu miałam 1.05 ale ja mam bardzo nieregularne cykle więc nie wiadomo kiedy była owu... Zwariuje do tej 17...
@Bafinka doskonale Cię rozumiem bo ja wizytuje jutro A już czuje na żołądku [emoji25] trzymam kciuki za wizytę [emoji8] A który to u ciebie tydz ? Ja będę 6+3

reklama
Do góry