reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Jak tam spanko u was u mnie corka na mleko się obudziła i poszła spać spowrotem a ja nie mogę zasnąć w dodatku brzuch coś pobolewa dziś jade powtórzyć betę żeby zobaczyć jak rośnie

Hej :)
My na szczęście dostaliśmy mieszkanie od teściów ;) jedynie to musimy je wyremontować i właśnie na to pójdą nasze oszczędności :)

Jutro chce iść na badanie krwi które zleciła mi moja ginekolog tyle że przy dwóch badaniach postawiła kropki a reszta ma krzyżyki i teraz nie wiem czy tam gdzie są kropki też mam brać pod uwage? W ogole to nie wiem czy to ważne czy nie :) jak myślicie? Zobacz załącznik 986638
Toxoplaxmoza jest ważnym badaniem. Ale nie zawsze je robią. :) bo może miałaś w karcie że nie dawno miałaś zrobione to badanie n przestrzeni jakiegoś czasu... Niektóre badania przysługują na jakiś tam okresie s np. Cytologia darmowa raz na dwa lata.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, właśnie wstałam... Mdłości mam okropne a za 45minut muszę już stanac nie. Kolejkę do lekarza, bo muszę być tam pisze rwsza a napisał wno się zejdzie z wypisywaniem tej karty. A j dziś pierwszy dzień po urlopie do pracy na 8.15.. Nie wypada się spóźnić :D chociaż dziś będę robiła dzień rozruchowy, bo napewno przez dwa tygodnie to wymienili mi się pacjenci że szok. Z tych co jeszcze zostali mam na 10ta więc luzik :p

reklama
Do góry