reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja się czuję właśnie jak jakąś patologia .. pracę mamy oboje , oboje z umowami na czas nieokreślony. Chociaż to jakoś mnie pociesza ... Nie oszukujemy się ,miałam jednak nadzieję że może moje życie zacznie się powoli jakoś układać... No to mam "Jakoś" . Z własnej głupoty że tak powiem. Baba sporo po 30 a tu bęc i wpadka , bo się zapomniało o jelitowce i dodatkowym zabezpieczeniu ..

Ogólnie czuje się jak ściera... Naprawdę.
Mam nadzieję że to przejdzie, bo myśli o aborcji przeleciały gdzieś z tyłu głowy...

Ja mam 35 lat w sierpniu urodziny 36. Czyli jak będę rodzić to rocznikowo wychodzi 37. Mnie mama urodziła też mając 37 lat a w tamtych czasach była to ogromna rzadkość. Mamy podobne myśli. Miało być tak fajnie a teraz nie jestem już tak tego pewna.

reklama
Ja mam 35 lat w sierpniu urodziny 36. Czyli jak będę rodzić to rocznikowo wychodzi 37. Mnie mama urodziła też mając 37 lat a w tamtych czasach była to ogromna rzadkość. Mamy podobne myśli. Miało być tak fajnie a teraz nie jestem już tak tego pewna.
Ja urodziłam córkę teraz w marcu mając skończone 23lata drugie wychodzi maleństwo na 16 luty ja mam urodziny 2 luty to już będę mieć 24. Wgl mamusie jak przy drugim dziecku szybciej się rodzi chodzi mi już o sam poród ale też i tyg jak było u was

Teraz tak nadrobilam co pisalyscie wczesniej i widze ze nie tylko ja mialam jazde na nalesniki [emoji23][emoji23]
received_604400303374015.jpeg

Ja urodziłam córkę teraz w marcu mając skończone 23lata drugie wychodzi maleństwo na 16 luty ja mam urodziny 2 luty to już będę mieć 24. Wgl mamusie jak przy drugim dziecku szybciej się rodzi chodzi mi już o sam poród ale też i tyg jak było u was

Drugi poród u mnie szybciej przebiegał od pierwszego. Oba różniły się bardzo.
Jeżeli chodzi o czas to pierwszy 3 dni przed terminem, a drugi w dniu terminu.
Z trzecim mam nadzieję że zdążę do szpitala bo nie chce rodzić u siebie w mieście.

Drugi poród u mnie szybciej przebiegał od pierwszego. Oba różniły się bardzo.
Jeżeli chodzi o czas to pierwszy 3 dni przed terminem, a drugi w dniu terminu.
Z trzecim mam nadzieję że zdążę do szpitala bo nie chce rodzić u siebie w mieście.
A jakie masz odstępy wiekowe między dziećmi u mnie będzie 11 Msc i boję się że nie dojadę do szpitala w którym rodziłam jest o 30 km oddalony odemnie córkę po terminie urodziłam ale miałam wywoływane poród to trwał od 8 rano do 20.10

A jakie masz odstępy wiekowe między dziećmi u mnie będzie 11 Msc i boję się że nie dojadę do szpitala w którym rodziłam jest o 30 km oddalony odemnie córkę po terminie urodziłam ale miałam wywoływane poród to trwał od 8 rano do 20.10

Między pierwszym, a drugim 11 lat.
Między drugim, a trzecim będzie 2 lata i 4 miesiące.

reklama
My też na kredycie, spłacamy mieszkanie. Oboje pracujemy, ja mam umowę na czas nieokreślony, dyrekcja już wie, na pewno będę miała gdzie wracać.
Ja ostatnie dwa dni miałam takie jakby drętwienie jednej ręki, cały dzień, dodatkowo magnez wzięłam i na razie mi przeszło, ale niemożliwie wkurzające to było.
Też się stresuje tym jak będzie, czy dam radę, kto mi pomoże, bo i moi i męża rodzice pracują. Ale wszystkie jakoś damy radę:)

Do góry