reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Między pierwszym, a drugim 11 lat.
Między drugim, a trzecim będzie 2 lata i 4 miesiące.
Między moimi też 2 lata różnicy. Idealna różnica razem się wychowują nie ma nudy. Teraz się obawiam że maluszek będzie sam jak starszyzna się swoimi sprawami zajmie. Różnica będzie 11 i 9 lat.

reklama
Cześć Dziewczyny, ja się dzisiaj masakrycznie czuję... Nudności, zmęczenie, ból piersi, zawroty głowy i znowu pół nocy wymiotowałam... A od 9 już w pracy jestem... Na szczęście juz kończę maraton 12h w pracy. Jeszcze tylko dzisiaj i jutro i z głowy :)

Ja zrobiłam tymi z Tesco za 4 zł nigdy mnie nie oklamaly są czule
Cześć :) miałam przerwę na forum, bo dużo w weekend miałam zajęć. Plamień już nie mam, wiec myślę, że będzie dobrze, ale przesunęłam wizytę z 2 lipca na 27 czerwca. Od dzisiaj zaczynam urlop.
@Maminek31 ja myślę, że jak wszystko będzie ok to przez jakiś czas na pewno będę jeszcze jeździła rowerem.
A co do testów, bo wcześniej poruszałyście ten temat to też uważam, że te pink super czułe są warte polecenia, mi nigdy źle nie pokazały.
MIłego dnia :)

Ja myślałam że chwilę jeszcze popracuje. A tu bezwzględnie od początku l4.

Jutro egzamin teoria a w niedzielę praktyka i koniec stresów dodatkowych. Leżę w łóżku i się uczę. Ale chyba muszę machnać kawkę małą bo zasypiam.

Toxoplaxmoza jest ważnym badaniem. Ale nie zawsze je robią. :) bo może miałaś w karcie że nie dawno miałaś zrobione to badanie n przestrzeni jakiegoś czasu... Niektóre badania przysługują na jakiś tam okresie s np. Cytologia darmowa raz na dwa lata.
Myśle że tego badania nigdy nie miałam robionego poza tym to wszystkie robie prywatnie wiec limit chyba nie obowiązuje ;)

Ja wczoraj przespałam całą niedziele ;) a dziś pewnie też bym sobie spała ale praca czeka ;) strasznie się rozleniwiłam w tej ciąży :) marze o urlopie, jeszcze tylko miesiąc

Z ta jazda na rowerze chyba bardziej chodzi o możliwy, ewentualny upadek z tego roweru :rolleyes2: Bo sama jazda chyba nieIwona zaszkodzić, ale co jeśli ktoś w ciebie wjedzie lub ty wjedziesz w dziurę i spadniesz? Ja tez ostatnio o tym myślałam bo na wiosnę kupowałam sobie rower zebt jeździć a nie żeby stał w garażu:oops: ale mąż powiedzial ze właśnie się boi ze upadnę ...nie wiem, zapytam gina na następnej wizycie;)

@nutka83 Kochana jak po wizycie ? ☺️

reklama
Do góry